Nimitykset

M&M 20.6. 09:25

Jaana Tuomisesta Fiskarsin toimitusjohtaja

Outi Järvinen
Jaana Tuominen siirtyy Fiskarsille Pauligin konserni- ja toimitusjohtajan tehtävistä.

Fiskarsin hallitus on nimittänyt diplomi-insinööri Jaana Tuomisen Fiskars Oyj Abp:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään viimeistään 1.1.2018.

Jaana Tuominen siirtyy Fiskarsiin Paulig Oy:n konserni- ja toimitusjohtajan tehtävästä, jossa hän on toiminut vuodesta 2008 lähtien. Sitä ennen hän on toiminut GE Healthcarella globaaleissa johtotehtävissä. Tuominen on myös Finnair Oyj:n ja Suominen Oyj:n hallitusten jäsen. 

"Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme nimittää Jaana Tuomisen Fiskarsin uudeksi toimitusjohtajaksi. Jaanalla on laaja-alaista kokemusta eri johtotehtävistä ja vahvaa näyttöä kansainvälisten brändien rakentamisesta ja globaalin liiketoiminnan kehittämisestä. Jaanan strategiaosaaminen ja kyvykkyydet muutosjohtamisessa ovat merkittävä voimavara Fiskarsille", sanoo Fiskarsin hallituksen puheenjohtaja Paul Ehrnrooth yrityksen julkistamassa tiedotteessa.

Helmikuusta 2017 alkaen väliaikaisena toimitusjohtajana toiminut Teemu Kangas-Kärki jatkaa tehtävässä siihen saakka, kunnes Jaana Tuominen aloittaa toimitusjohtajana. Tämän jälkeen Teemu Kangas-Kärki jatkaa omassa tehtävässään yhtiön varatoimitusjohtajana, operatiivisena johtajana sekä johtoryhmän jäsenenä.  

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö