nimitykset

M&M 11.10. 11:23

Jere Nurminen on nimitetty Ylen viestinnän päälliköksi

Colourbox

Jere Nurminen vastaa maaliskuusta alkaen Ylen ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä ja työskentelee viestintätiimin esimiehenä.

Jere Nurminen, 39, on nimitetty viestinnästä vastaavaksi päälliköksi Yleisradioon. Nurminen aloittaa tehtävässään 1.3.2018, Pyeongchangin olympialaisten jälkeen.

Nurminen vastaa maaliskuusta alkaen Ylen ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä ja työskentelee viestintätiimin esimiehenä. Nurminen vastaa myös Ylen mediayhteyksistä sekä yhtiöviestinnän kokonaisuuden kehittämisestä.

Nurminen on työskennellyt Ylessä vuodesta 2006 alkaen.

Yle Urheilussa Nurminen on tehnyt töitä tuottajana, uutispäällikkönä ja toimittajana. Hän on vastannut Yle Urheilussa suurista tuotannollisista ja journalistisia projekteista.

Nurminen on myös työskennellyt kampanjapäällikkönä Ylen Markkinointi ja brändit -osastolla sekä osallistunut stipendiaattina EBU:n (Eurovision Broadcasting Union) tulevaisuustyöhön Genevessä.

Ennen Yleä Nurminen on toiminut tanssialan Liikekieli.com-verkkolehden päätoimittajana, tanssijana Opera National de Lyonissa 2000–2004 ja Suomen Kansallisbaletissa 1996–2000.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö