Nimitykset

M&M 22.2.2016 10:47 päivitetty 3.3.2016 15:39

Jukka-Pekka Vuori lähtee - Haltin johtoon siirtyy brändijohtaja

Halti

Brändinsä uudistanut Halti vaihtaa toimitusjohtajaa. Yhtiön johdossa aloittaa Sami Kiiski.

Fonectalta Haltin toimitusjohtajaksi tammikuussa 2014 siirtynyt Jukka-Pekka Vuori lopettaa tehtävässään. Haltin hallitus ja Vuori sopivat yhteisesti, että Vuoren ero astuu voimaan välittömästi.

Haltin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Sami Kiiski.

Kiiski on aiemmin toiminut Haltissa VP, Brand and Operations -nimikkeellä vastaten tuote- ja design-organisaatiosta sekä Aasian toiminnoista, että Kiinan maahantuojasuhteesta.

"Halti on hiljattain tehnyt onnistuneen brändi- ja designuudistuksen, jonka jalkautus kuluttaja-asiakkaille alkaa syksyllä. Olemme terävöittäneet kategoriastrategiaamme ja tulemme panostamaan uusiin tuoteinnovaatioihin", Kiiski sanoo tiedotteessa.

Halti julkaisi uuden logonsa ja sloganinsa marraskuussa 2015 ja osana brändin vahvistusta yhtiö avasi oman verkkokauppansa viime vuoden keväällä.

"Olen etuoikeutettu, että sain vastata Haltin strategiamuutoksesta ja sen jalkauttamisesta. Nyt yhtiö on valmis seuraavaan vaiheeseen", Vuori kertoo.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Nimitykset

28.03.2017 09:58

Hille Korhosesta Nokian Renkaiden toimitusjohtaja

Nokian Renkaat Oyj:n hallitus on nimittänyt tekniikan lisensiaatti Hille Korhosen (s. 1961) Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtajaksi. Nokian Renkaat tiedotti nimityksestä tiistaina. Korhonen aloittaa tehtävässään 1.6.2017.

Kommentti

28.03.2017 10:21

Seppälä horjuu, mutta kajahtiko Kalasatamasta pelastus?

Vaateketju Seppälän väki jännittää, päästääkö käräjäoikeus yhtiön yrityssaneeraukseen vai onko edessä Anttilan kohtalo eli konkurssi. Toivoa henkiin jäämisestä antaa Helsingin Kalasataman kulmilta maanantaina kiirinyt uutinen.

Nimitykset

28.03.2017 09:45

Toimistokonkari Torin mediamyynnin johtoon

Mika Räihä on nimitetty Tori.fi:n mediamyynnin johtajaksi. Hän siirtyy Toriin Sanomalta, jossa hän johti ohjelmallisen ja tulospohjaisen mainonnan tiimiä.

Media

28.03.2017 08:49

Tässä asiassa radio on edelleen lyömätön

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teoston teettämän musiikinkäyttötutkimuksen mukaan radio on edelleen käytetyin ja tärkein taustamusiikin lähde. Nettiradion kuuntelu on tutkimuksen perusteella sen sijaan vielä vähäistä.