Nimitykset

M&M 22.2.2016 10:47 päivitetty 3.3.2016 15:39

Jukka-Pekka Vuori lähtee - Haltin johtoon siirtyy brändijohtaja

Halti

Brändinsä uudistanut Halti vaihtaa toimitusjohtajaa. Yhtiön johdossa aloittaa Sami Kiiski.

Fonectalta Haltin toimitusjohtajaksi tammikuussa 2014 siirtynyt Jukka-Pekka Vuori lopettaa tehtävässään. Haltin hallitus ja Vuori sopivat yhteisesti, että Vuoren ero astuu voimaan välittömästi.

Haltin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Sami Kiiski.

Kiiski on aiemmin toiminut Haltissa VP, Brand and Operations -nimikkeellä vastaten tuote- ja design-organisaatiosta sekä Aasian toiminnoista, että Kiinan maahantuojasuhteesta.

"Halti on hiljattain tehnyt onnistuneen brändi- ja designuudistuksen, jonka jalkautus kuluttaja-asiakkaille alkaa syksyllä. Olemme terävöittäneet kategoriastrategiaamme ja tulemme panostamaan uusiin tuoteinnovaatioihin", Kiiski sanoo tiedotteessa.

Halti julkaisi uuden logonsa ja sloganinsa marraskuussa 2015 ja osana brändin vahvistusta yhtiö avasi oman verkkokauppansa viime vuoden keväällä.

"Olen etuoikeutettu, että sain vastata Haltin strategiamuutoksesta ja sen jalkauttamisesta. Nyt yhtiö on valmis seuraavaan vaiheeseen", Vuori kertoo.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kilpailut

25.02.2017 12:01

Metsästätkö leijonaa? – Mainoskilpailujen plussat ja miinukset

Kevään mainoskilpailuissa pannaan ideat paremmuusjärjestykseen. Samalla järjestykseen pannaan tekijät, toimistot, ketjut ja jopa maat. Tällä kertaa ei puhuta siitä, miksi Ruotsi voittaa ja Suomi ei, vaan siitä, kannattaako kilpailuihin osallistua ja jos kannattaa, niin mihin?

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.