Lehdet

M&M 20.6.2016 15:52

Kaleva alkaa painaa Hesaria Oulussa

Krista Kierikka

Helsingin Sanomien varhaisjakelualue laajenee Oulun kaupunkikeskustasta koko Kalevan jakelualueelle.

Helsingin Sanomat on solminut Kalevan kanssa paino- ja jakeluyhteistyötä koskevan sopimuksen. Ensimmäinen Oulussa painettu Helsingin Sanomat ilmestyy 4. lokakuuta.

Jatkossa Kaleva jakaa Helsingin Sanomien Pohjois-Suomen lehdet varhaisjakelussa Kalevan jakelualueella. Sopimus kattaa alueet Oulun ja Kajaanin seuduilta Lappiin sekä Pohjois-Pohjanmaan alueella Kalajoelta pohjoiseen.

Helsingin Sanomien liiketoimintajohtaja Petteri Putkirannan mukaan yhteistyösopimus parantaa HS:n palvelutasoa Pohjois-Suomessa merkittävästi. Tähän saakka lehden päivittäinen varhaisjakelualue on ollut Oulun kaupunkikeskusta.

"Yhteistyö Helsingin Sanomien kanssa on Kalevalle merkittävä ja tukee Oulun seudun työllisyyttä sekä paino- ja jakelutoimintamme jatkuvuutta", Kalevan toimitusjohtaja Jukka Haapalainen sanoo tiedotteessa.

"Sopimus on myös erinomainen esimerkki siitä, miten mediatoimialalla voidaan tehdä kaikkia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä", Putkiranta jatkaa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Mainonnan monitaho

22.09.2017 10:37

Tuula Kallio valittiin Mainonnan Monitahon saajaksi

Dagmarin Tuula Kallio on vuoden 2017 Mainonnan Monitaho -tunnustuksen saaja. Hän haluaa ohjata tunnustukseen kuuluvan MAT-säätiön stipendin startupille, joka edistää tekoälyn ja teknologian hyödyntämistä markkinoinnissa. 5 000 euron arvoisen stipendin saavaa yritystä etsitään vielä.

Arvostetuimmat brändit 2017

22.09.2017 07:58

Perinteiset brändit menestyvät

Suomen arvostetuin brändi on edelleen Fazerin Sininen, ilmenee Markkinointi & Mainonnan ja Taloustutkimuksen Arvostetuimmat brändit 2017 -tutkimuksesta.