Lehdet

M&M 3.3.2016 11:39 päivitetty 3.3.2016 16:02

Kamera-lehden verkkosivut uudistuvat - Artikkelit ja kuvat valokeilaan

Kamera-lehti

Kamera-lehden verkkosivut ovat jatkossa responsiiviset. Lukijoista noin puolet käyttää jo mobiililaitetta sivuston selaamiseen.

Vuodesta 1950 ilmestynyt Kamera-lehti on avannut uudistuneen verkkosivuston.

Uusi sivusto sisältää kaikille avoimia uutisia ja ajankohtaissisältöjä valokuvauksesta sekä tilaajille tarkoitetun digilehden. Digilehdestä löytyvät kaikki painetun lehden artikkelit ja näitä syventävää lisämateriaalia.

"Olemme tuoneet artikkelit ja kuvat uudistuksessa valokeilaan. Sisältöä on todella runsaasti, joten olemme panostaneet erityisesti artikkeleiden kategorisointiin ja helppoon löytämiseen", kertoo sivuston kehittäjä Joona Nuutinen internet-liiketoiminnan tuotantoyhtiö Neturasta tiedotteessa.

Kamera-lehden verkkosivusto on responsiivinen, eli aineisto on luettavissa tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneen selaimella. Uudistuksessa sivusto on suunniteltu ensisijaisesti mobiililaitteilla luettavaksi.

"Noin puolet sivuston vierailijoista käyttää jo nyt älypuhelinta tai tablettia sivuston selaamiseen, ja mobiililaitteiden osuus kasvaa edelleen", kertoo Nuutinen.

Kameran digilehden ostaja pääsee lukemaan sisältöjä suoraan sivustolla samaan tapaan kuin esimerkiksi Netflixissä ja Spotifyssa. Myös yksittäisten lehden numeroiden ostaminen on mahdollista.

Kamera-lehteä julkaisee vuonna 1921 perustettu Kameraseura ry.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kilpailut

25.02.2017 12:01

Metsästätkö leijonaa? – Mainoskilpailujen plussat ja miinukset

Kevään mainoskilpailuissa pannaan ideat paremmuusjärjestykseen. Samalla järjestykseen pannaan tekijät, toimistot, ketjut ja jopa maat. Tällä kertaa ei puhuta siitä, miksi Ruotsi voittaa ja Suomi ei, vaan siitä, kannattaako kilpailuihin osallistua ja jos kannattaa, niin mihin?

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.