Lehdet

M&M 3.3.2016 11:39 päivitetty 3.3.2016 16:02

Kamera-lehden verkkosivut uudistuvat - Artikkelit ja kuvat valokeilaan

Kamera-lehti

Kamera-lehden verkkosivut ovat jatkossa responsiiviset. Lukijoista noin puolet käyttää jo mobiililaitetta sivuston selaamiseen.

Vuodesta 1950 ilmestynyt Kamera-lehti on avannut uudistuneen verkkosivuston.

Uusi sivusto sisältää kaikille avoimia uutisia ja ajankohtaissisältöjä valokuvauksesta sekä tilaajille tarkoitetun digilehden. Digilehdestä löytyvät kaikki painetun lehden artikkelit ja näitä syventävää lisämateriaalia.

"Olemme tuoneet artikkelit ja kuvat uudistuksessa valokeilaan. Sisältöä on todella runsaasti, joten olemme panostaneet erityisesti artikkeleiden kategorisointiin ja helppoon löytämiseen", kertoo sivuston kehittäjä Joona Nuutinen internet-liiketoiminnan tuotantoyhtiö Neturasta tiedotteessa.

Kamera-lehden verkkosivusto on responsiivinen, eli aineisto on luettavissa tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneen selaimella. Uudistuksessa sivusto on suunniteltu ensisijaisesti mobiililaitteilla luettavaksi.

"Noin puolet sivuston vierailijoista käyttää jo nyt älypuhelinta tai tablettia sivuston selaamiseen, ja mobiililaitteiden osuus kasvaa edelleen", kertoo Nuutinen.

Kameran digilehden ostaja pääsee lukemaan sisältöjä suoraan sivustolla samaan tapaan kuin esimerkiksi Netflixissä ja Spotifyssa. Myös yksittäisten lehden numeroiden ostaminen on mahdollista.

Kamera-lehteä julkaisee vuonna 1921 perustettu Kameraseura ry.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).