Keskolle ropisi miinuspisteitä - Uutiset - Markkinointi&Mainonta


ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA

ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA
ILMOITUS, SISÄLTÖ JATKUU ALLA

Antikampanjat

Keskolle ropisi miinuspisteitä

6
Greenpeacen Fennovoiman omistajiin kohdistuva Säteilevää joulua -kampanja hyppäsi maanantaina K-supermarket Hertan seinälle.

Greenpeacen aktivistit antoivat maantaina Keskolle plussapisteiden sijaan pitkää miinusta K-supermarket Hertassa Herttoniemessä Helsingissä.

Aktivistit ripustivat marketin seinälle ja Itäväylän ylittävälle sillalle Miinusta ydinvoimasta! -banderollit ja vaihtoivat hyllyihin hintatietojen paikalle kampanjainformaatiota.Tempaus on osa Greenpeacen Fennovoiman omistajia kohtaan suunnattua Säteilevää joulua -kampanjaa.


--> Juttu jatkuu
Juttu jatkuu

Hyvä vierailija!

Marmain arkisto on vain rekisteröityneiden käytettävissä.
"Voit kirjautua palveluun tästä."
Mikäli sinulla ei ole tunnusta Talentumin palveluihin, voit myös rekisteröityä maksutta yllä olevasta linkistä.

6

6 kommenttia

15.12.2010 8:09
No minä käyn siellä K-kaupassa viherhörhöjenkin puolesta. Hyvä, että ydinvoimaa rakennetaan lisää! Toistaiseksi fiksuin ja edullisin ratkaisu turvata energiansaanti. Voisi rakentaa enemmänkin ja viedä energiaa, että tulisi edes jostain tuloja tähän jälkikommunistiseen ulkoilmamuseoon.
20.12.2010 9:30
Missäköhän sie BLAH asut. Jos sie olet noin innokas ydinvoiman kannattaja niin hyväksytkö että sinun etupihalle (kirjaimellisesti) rakennetaan ydinvoimala ja takapihalle (kirjaimellisesti) ydinjätteen kaatopaikka???

Veikkaampa että et...

15.12.2010 9:47
Todella hyvä, että ihmisiä muistutetaan, että omilla valinnoilla ja vaikuttamisella voidaan vielä estää kallis ja ongelmallinen ydinvoiman lisärakentaminen.

Utopistiset höpöpuheet ydinvoiman halpuudesta voidaan samantien unohtaa: mm. Ruotsin reaktoriongelman vuoksi pohjoismaisen sähkön hinta pompsahti juuri hurjan määrän tällä viikolla.

Järkevä nykyihminen ei tee velkaa jälkipolvilleen. Vain oman edun tavoittelevat minä-minä-Helppoheikit tekevät niin.
15.12.2010 12:46
Kirjoituksesi on ristiriitainen. Mielipiteesi on, että ydinvoima on kallista, mutta seuraavassa kappaleessa puhut faktaakin: "Ruotsin reaktoriongelman vuoksi pohjoismaisen sähkön hinta pompsahti" - toisin sanoen ilman ydinvoimaa sähkömme olisi aina huippukallista... ja jos kelataan toiseen suuntaan, niin myönnät, että vain ydinvoima tarjoaa edullista sähköä tällä hetkellä.

Tuulivoiman tekohengittäminen tai risujen polttaminen vievät nykypolvien rahat kankkulan kaivoon ja takaavat ankeanköyhän tulevaisuuden seuraaville sukupolville, jotka nieleskelevät pienhiukkasia dieselbussin katkussa.

Mainittakoon vielä, että kivaahan se olisi, jos saataisiin lisää edullista sähköä tuottavia vaihtoehtoja, mutta kaikki nyt esitetyt korvikkeet lähinnä nostavat sähkön hintaa tai eivät tule toimeen edes omillaan, joten niihin ei ole syytä takertua.
16.12.2010 8:44
Ydinvoiman kustannuksista: Olkiluoto on muistaakseni maailman kuudenneksi kallein rakennusprojekti ja loppua ei vielä näy. Syksyllä Amerikassa Vermontissa rahoittajat pitivät ydinvoimalan rakentamista riskisijoituksena, johon ei uskallettu sijoittaa, vaikka valtio lupasi mittavat takaukset. Totuus on se, että kuluttajat maksavat ne sijoitukset ja lisäksi veronmaksajien kontolle lankeavat loppujen lopuksi säteilevät jätteet ja niiden vartiointi ja huolto seuraavaksi 200 000 vuodeksi!
16.12.2010 8:45
Miinuspisteitä tulee ainakin tästä taloudesta. Ei "viherhörhöille", vaan Keskolle. Niin että onneksi voimme äänestää jaloillamme, vaikkei sillä välttämättä mitään käytännön vaikutusta mihinkään olisi. Mutta ihan vain periaatteesta - vaikka kukin tehkööt miten tekee ja parhaaksi näkee.
Näytä kaikki kommentit
Kommentoi
Lähettämällä kommentin hyväksyt säännöt.
Kaikki viestit tarkistetaan ennen hyväksymistä
ILMOITUS
ILMOITUS