Yhteistyöt

M&M 18.10.2016 10:14

Komediateatteri ja Kierrätyskeskus aloittivat yhteistyön kotimaisuuden kunniaksi

Colourbox

Suomen Komediateatteri viettää Kotimaisuuden vuotta ensi vuonna, jolloin kaikki esitykset saavat lavasteet Kierrätyskeskuksesta.

Suomen Komediateatteri ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus aloittavat vuoden kestävän yhteistyön, jonka tavoitteena on suomalaisen työn edistäminen ja materiaalin uudelleenkäyttö.

Yhteistyön myötä Komediateatterin kaikkien ensi vuoden esitysten lavasteet ja tarpeisto tulevat Kierrätyskeskuksesta. Yhteisistä projekteista ensimmäisenä ensi-iltansa saa Kiti Kokkosen käsikirjoittama ja Olka Horilan ohjaama Myydään 3h+k, joka on ensi-illassa helmikuun alussa.

Vuonna 1995 perustettu Suomen Komediateatteri viettää ensi vuonna Suomen satavuotisen itsenäisyyden kunniaksi Kotimaisuuden vuotta. Kaikki ohjelmistoon tulevat näytelmät ovat ensi vuonna kotimaisia kantaesityksiä.

Molemmilla yrityksillä on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen yritys -merkki. Liiton toimitusjohtaja Tero Lausalan mukaan yhteistyösopimus palvelee molempia yrityksiä.

"Komediateatteri tekee tärkeää työtä kulttuurin parissa ja työllistää laajasti teatterialan ammattilaisia. Työllistäminen on ympäristötyön ohella tärkeä osa myös Kierrätyskeskuksen toimintaa. Tällaisilla yrityksillä on suuri kysyntä ja merkitys tänä päivänä", Lausala sanoo tiedotteessa.

Yhteiskunnallinen yritys -merkki voidaan myöntää vastuullisesti toimivalle yritykselle, jonka ensisijainen tavoite on ratkaista yhteiskunnallisia haasteita ja joka käyttää vähintään puolet voitostaan tähän.

Kierrätyskeskus on Helsingin kaupungin tytäryhtiö. Sen muita omistajia ovat muun muassa HSY, Espoon ja Vantaan kaupungit sekä joukko kansalaisjärjestöjä. Yritys ei jaa voittoa omistajilleen.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Maksaminen

19.10.2017 18:06

MP: Apple Pay tulee vihdoin Suomeen

Apple julkistaa maksupalvelunsa Suomessa ensi viikolla, kertoo Ruotsin Macpro-sivusto nimettömiin lähteisiin vedoten.