Uudistukset

M&M 16.2.2016 10:46 päivitetty 3.3.2016 15:39

Kulta Katriina vaihtaa pakkausta

Handout

Kulta Katriina vaihtoi kultaiset kahvikupit moderniin ilmeeseen.

Meira on lanseerannut uudet pakkaukset Kulta Katriina -kahviperheelleen. Uudessa pakkauksessa pääosassa on graafinen kahvikasvi, kun aiemmin Kulta Katriinan perinteistä pakkausta on hallinnut kahvikuppikaksikko.

Uusi yhtenäinen visuaalinen paukkausilme valtaa kahvihyllyt liukuvasti kevään aikana. Pakkaukset Meiralle on suunnitellut pakkausdesingtoimisto Remes & Packart.

"Kulta Katriinan maku pysyy ennallaan, mutta pakkaus vaihtuu. Uusi ilme sai kuluttajatestissä upeat arvosanat. Testin mukaan ilmeestä pidettiin, se lisää ostokiinnostusta ja vaikuttaa myönteisesti brändimielikuvaan", kertoo Meiran markkinointipäällikkö Marleena Bask tiedotteessa.

Kulta Katriina -tuoteperheeseen kuuluu viisi kahvia: Kulta Katriina Perinteinen, Kulta Katriina Tumma Paahto, Kulta Katriina Luomu, Kulta Katriina Premium ja Kulta Katriina Pikakahvi. 

"Pakkausuudistuksen myötä parannamme variantti- ja hyllyerottuvuutta", arvio Bask.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Nimitykset

28.03.2017 09:58

Hille Korhosesta Nokian Renkaiden toimitusjohtaja

Nokian Renkaat Oyj:n hallitus on nimittänyt tekniikan lisensiaatti Hille Korhosen (s. 1961) Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtajaksi. Nokian Renkaat tiedotti nimityksestä tiistaina. Korhonen aloittaa tehtävässään 1.6.2017.

Kommentti

28.03.2017 10:21

Seppälä horjuu, mutta kajahtiko Kalasatamasta pelastus?

Vaateketju Seppälän väki jännittää, päästääkö käräjäoikeus yhtiön yrityssaneeraukseen vai onko edessä Anttilan kohtalo eli konkurssi. Toivoa henkiin jäämisestä antaa Helsingin Kalasataman kulmilta maanantaina kiirinyt uutinen.

Nimitykset

28.03.2017 09:45

Toimistokonkari Torin mediamyynnin johtoon

Mika Räihä on nimitetty Tori.fi:n mediamyynnin johtajaksi. Hän siirtyy Toriin Sanomalta, jossa hän johti ohjelmallisen ja tulospohjaisen mainonnan tiimiä.

Media

28.03.2017 08:49

Tässä asiassa radio on edelleen lyömätön

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teoston teettämän musiikinkäyttötutkimuksen mukaan radio on edelleen käytetyin ja tärkein taustamusiikin lähde. Nettiradion kuuntelu on tutkimuksen perusteella sen sijaan vielä vähäistä.