Toimistot

M&M 12.1. 12:19

Kuudennesta putoaa Kerros

Arttu Laitala
Kuudennen toimitusjohtaja Jari Danielsson

Designtoimisto avasi uuden toimiston Tukholmaan ja lyhensi nimensä.

Brändisuunnitteluun keskittyvä Kuudes Kerros on avannut uuden toimiston Tukholmassa. Laajennuksen lisäksi Kuudes pudottaa markkinointinimestään pois Kerroksen.

Kuudes Stockholm keskittyy Kuudennen vuodesta 2004 lähtien kehittämään kuluttajaymmärryksen, strategisen suunnittelun ja designin yhdistävään konseptiin. Uusi toimisto lanseerataan tiedostavaa kuluttamista Ruotsissa selvittäneellä tutkimuksella.

Tukholman yksikön toimitusjohtajana aloittanut Annika Mesimäki on työskennellyt aikaisemmin kansainvälisissä bränditaloissa kuten Unilever, Fiskars, Arla ja L'Oréal. Kuudennen strategiajohtajana on aloittanut Sofia Uitto, joka johti aikaisemmin SEK Designia. Uusien nimien lisäksi toimistot jakavat asiantuntijoita.

Kuudennen toimitusjohtajan Jari Danielssonin mukaan toimistolle on luontevaa laajentua Suomen ulkopuolelle juuri nyt.

"Kuluneen kolmen vuoden aikana olemme kasvaneet yli 80 prosenttia, tehneet useita kansainvälisiä brändinrakennus- ja konseptointiprojekteja sekä voittaneet palkintoja niin kansainvälisistä kuin kotimaisista designkilpailuista", Danielsson listaa.

Kuudennen liikevaihto vuonna 2015 oli 2,4 miljoonaa euroa ja liiketoiminnan tulos 292 000 euroa. Toimiston asiakkaita ovat muun muassa Alko ja Helsingin kaupunki.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Nimitykset

28.03.2017 09:58

Hille Korhosesta Nokian Renkaiden toimitusjohtaja

Nokian Renkaat Oyj:n hallitus on nimittänyt tekniikan lisensiaatti Hille Korhosen (s. 1961) Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtajaksi. Nokian Renkaat tiedotti nimityksestä tiistaina. Korhonen aloittaa tehtävässään 1.6.2017.

Kommentti

28.03.2017 10:21

Seppälä horjuu, mutta kajahtiko Kalasatamasta pelastus?

Vaateketju Seppälän väki jännittää, päästääkö käräjäoikeus yhtiön yrityssaneeraukseen vai onko edessä Anttilan kohtalo eli konkurssi. Toivoa henkiin jäämisestä antaa Helsingin Kalasataman kulmilta maanantaina kiirinyt uutinen.

Nimitykset

28.03.2017 09:45

Toimistokonkari Torin mediamyynnin johtoon

Mika Räihä on nimitetty Tori.fi:n mediamyynnin johtajaksi. Hän siirtyy Toriin Sanomalta, jossa hän johti ohjelmallisen ja tulospohjaisen mainonnan tiimiä.

Media

28.03.2017 08:49

Tässä asiassa radio on edelleen lyömätön

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teoston teettämän musiikinkäyttötutkimuksen mukaan radio on edelleen käytetyin ja tärkein taustamusiikin lähde. Nettiradion kuuntelu on tutkimuksen perusteella sen sijaan vielä vähäistä.