Yhteistyöt

M&M 26.8.2015 08:09 päivitetty 4.2.2016 11:00

Lahti juhlii merkkisäveltäjää - Sibeliustalo houkuttelee nuoria kangaskasseilla

Ilkka Siitari

Konserttitalon markkinoinnista kerrotaan, että yhteistyö Support Your Local -tuotemerkin kanssa on mahdollisuus saada uutta yleisöä Sibeliustalon ja kulttuurin pariin.

Lahtelainen Support Your Local -tuotemerkki ja Lahden Sibeliustalo tekevät yhteistyötä juhlistaakseen säveltäjä Jean Sibeliuksen 150-vuotissyntymäpäivää.

Sibeliustalo on yhdessä Support Your Local -tuotemerkin kanssa tehnyt 4 erilaista kangaskassia, joiden myynti starttaa Sibelius-festivaalin alkaessa 31. elokuuta. Viikon mittaisen festivaalin aikana Sibeliustalossa vierailee musiikin ystäviä ympäri maailmaa.

"Perinteisen valikoiman rinnalle voidaan tuoda modernilla tavalla toteutettuja tuotteita ja näemme tällaiset uudenlaiset avaukset ympäröivään yhteiskuntaan hyvänä mahdollisuutena saada lisää ystäviä Sibeliustalon ja kulttuurin pariin", Ilkka Siitari ja Sanni Salonen Sibeliustalon markkinoinnista kertovat tiedotteessa.

Support Your Local on tehnyt aiemminkin yhteistyötä erilaisten tapahtumien ja yritysten parissa.

"Tämä on ensimmäinen kerta, kun saamme olla mukana arvostetun kulttuuritoimijan valikoimissa. On todellinen kunnia aloittaa yhteistyö Sibeliuksen juhlavuonna ja olemme hyvin innoissamme", Toni Putula, toinen Support Your Local -tuotemerkin omistajista sanoo.

Kommentti

28.04.2017 12:27

Keskittämällä saat enemmän

Telekilpailu siirtyi viimein kunnolla keskittämiseen. Mitä enemmän simmejä, sitä halvemmaksi tulee, vai...