Konseptit

M&M 9.1. 14:57 päivitetty 10.1. 09:59

Lapset saivat suunnitella huippuravintolan - "Mikä olisi sellainen paikka, jossa lapsia ei paljon näy"

Lasten huippuravintolakonseptin takana ovat HopLop ja ravintola Roster.

Sisäleikkipuistoketju HopLop ja ravintola Roster avaavat lapsille suunnatun popup-ravintalan lauantaina 28. tammikuuta.

Rosterin tiloissa kahtena viikonloppuna toimiva HopLopster-ravintola on suunniteltu yhdessä lasten kanssa. Konseptin suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa SEK.

Rosterin keittiöpäällikkö Kari Aihinen ja ravintolapäällikkö Paul Hickman olivat heti valmiita tarjoamaan ravintolansa HopLopsteriksi. | Kuva: Handout

"Pohdimme, mikä olisi sellainen paikka, jossa lapsia ei niin paljon näy. Sellainen on tietysti huippuravintola", HopLopin toimitusjohtaja Tomi Pulkki kertoo idean taustoista tiedotteessa.

Lasten huippuravintolaa luotsaavat helsinkiläisen Rosterin keittiöpäällikkö Kari Aihinen ja ravintolapäällikkö Paul Hickman.

"Meille ovat perheet aina olleet tervetulleita, mutta halusimme virittää ravintolakokemuksen uudelle tasolle. Lapsilta voi myös oppia paljon uutta", Aihinen kertoilee.

Konseptin toteuttajien mukaan lapset ovat ideoineet sekä menua että ravintolan tiloja ja kokemusta. Lupauksena on, että HopLopsterissa viihtyy koko perhe sen sijaan, että aika menisi odotteluun ja pönöttämiseen.

Popup-ravintolan tavoitteena on HopLopin mission mukaisesti herättää keskustelua siitä, miten Suomesta voitaisiin tehdä lapsiystävällisempi maa. Ravintolan tuotto lahjoitetaan Lastenklinikoiden Kummit ry:lle.

Lisätty tieto suunnittelutoimistosta 10. tammikuuta 2017 kello 9.58.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).