Yhteistyöt

M&M 12.2.2016 15:21 päivitetty 3.3.2016 15:51

Laulaja Pharrell farkkubrändin omistajaksi - tavoitteena "kuvitella farkun tulevaisuus uudestaan"

Pharrell Williams uskoo G-Star Raw'n olevan merkittävä farkkubrändi tällä vuosisadalla.

Hollantilainen farkkubrändi G-Star Raw on julkistanut yhteistyön laulaja Pharrell Williamsin kanssa. Yhteistyön myötä Williamsista tulee yksi yhtiön omistajista.

Yhtiön mukaan Williams tulee olemaan tiiviisti tekemisissä "useilla luovilla tasoilla", kuten markkinoinnin, mallistojen ja liiketoiminnan strategian kanssa.

Yhteistyön syveneminen on jatkoa G-Starin ja Williamsin Bionic Yarn -startup-yrityksen kahden vuoden yhteistyölle, kertoo The Drum -verkkosivusto.

"G-Star on omatoiminen ja tulevaisuuteen katsova yhtiö. Uskon heidän olevan merkittävä farkkubrändi tällä vuosisadalla ja odotan pääseväni mukaan luomaan G-Starin tulevaisuutta", kertoo Williams.

G-Starin markkinointijohtaja Thecla Schaefferin mukaan yhtiö odottaa yhteistyötä Williamsin kanssa, jonka tavoitteena on "kuvitella farkun tulevaisuus uudestaan".

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kilpailut

25.02.2017 12:01

Metsästätkö leijonaa? – Mainoskilpailujen plussat ja miinukset

Kevään mainoskilpailuissa pannaan ideat paremmuusjärjestykseen. Samalla järjestykseen pannaan tekijät, toimistot, ketjut ja jopa maat. Tällä kertaa ei puhuta siitä, miksi Ruotsi voittaa ja Suomi ei, vaan siitä, kannattaako kilpailuihin osallistua ja jos kannattaa, niin mihin?

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.