Yhteistyöt

M&M 12.2. 15:21 päivitetty 3.3. 15:51

Laulaja Pharrell farkkubrändin omistajaksi - tavoitteena "kuvitella farkun tulevaisuus uudestaan"

Pharrell Williams uskoo G-Star Raw'n olevan merkittävä farkkubrändi tällä vuosisadalla.

Hollantilainen farkkubrändi G-Star Raw on julkistanut yhteistyön laulaja Pharrell Williamsin kanssa. Yhteistyön myötä Williamsista tulee yksi yhtiön omistajista.

Yhtiön mukaan Williams tulee olemaan tiiviisti tekemisissä "useilla luovilla tasoilla", kuten markkinoinnin, mallistojen ja liiketoiminnan strategian kanssa.

Yhteistyön syveneminen on jatkoa G-Starin ja Williamsin Bionic Yarn -startup-yrityksen kahden vuoden yhteistyölle, kertoo The Drum -verkkosivusto.

"G-Star on omatoiminen ja tulevaisuuteen katsova yhtiö. Uskon heidän olevan merkittävä farkkubrändi tällä vuosisadalla ja odotan pääseväni mukaan luomaan G-Starin tulevaisuutta", kertoo Williams.

G-Starin markkinointijohtaja Thecla Schaefferin mukaan yhtiö odottaa yhteistyötä Williamsin kanssa, jonka tavoitteena on "kuvitella farkun tulevaisuus uudestaan".

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Yritysostot

28.10.2016 10:02

Amer ottaa tiukempaa otetta baseballista

Amer Sports on ostamassa baseball- ja softball-suojavarustebrändin. Kaupalla yhtiö haluaa tukea kasvustrategiaansa Yhdysvaltain markkinoilla.

Osavuositulokset

28.10.2016 09:22

Alma Media paransi tulostaan

Mediayhtiö Alma Media kasvatti liikevoittoaan ja -vaihtoaan. Yhtiön tulos jäi kuitenkin hieman analyytikoiden ennusteista.