Kauppa

Irmeli Salo 13.1. 12:52

Lidl otti taas suunnannäyttäjän roolin

Colourbox

Lidl avasi Ruotsin Växjössä myymälän, joka ei myy lainkaan tupakkatuotteita, kertoo Dagens Handel.

Kuukausi sitten Lidl avasi uuden myymälän Växjössä. Kuntataajama sijaitsee Smoolannissa, Etelä-Ruotsissa.

Se ei ole uutinen, että Lidl avaa uuden myymälän, mutta Växjön myymälä poikkeaa ketjun muista myymälöistä, ettei se myy savukkeita.

”Meidän myymälä on vihrein myymälä Växjössä, Ruotsin vihreimmässä kaupungissa. Tätä taustaa vasten pidimme luontevana valinta olla myymättä savukkeita”, Lidlin kestävän kehityksen ja viestinnän päällikkö Katarina Rosenqvist sanoo Dagens Handelissa.

Lidl myy kassoillaan sekä omia että kansainvälisiä tupakkabrändejä.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kilpailut

25.02.2017 12:01

Metsästätkö leijonaa? – Mainoskilpailujen plussat ja miinukset

Kevään mainoskilpailuissa pannaan ideat paremmuusjärjestykseen. Samalla järjestykseen pannaan tekijät, toimistot, ketjut ja jopa maat. Tällä kertaa ei puhuta siitä, miksi Ruotsi voittaa ja Suomi ei, vaan siitä, kannattaako kilpailuihin osallistua ja jos kannattaa, niin mihin?

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.