Kauppa

Irmeli Salo 13.1. 12:52

Lidl otti taas suunnannäyttäjän roolin

Colourbox

Lidl avasi Ruotsin Växjössä myymälän, joka ei myy lainkaan tupakkatuotteita, kertoo Dagens Handel.

Kuukausi sitten Lidl avasi uuden myymälän Växjössä. Kuntataajama sijaitsee Smoolannissa, Etelä-Ruotsissa.

Se ei ole uutinen, että Lidl avaa uuden myymälän, mutta Växjön myymälä poikkeaa ketjun muista myymälöistä, ettei se myy savukkeita.

”Meidän myymälä on vihrein myymälä Växjössä, Ruotsin vihreimmässä kaupungissa. Tätä taustaa vasten pidimme luontevana valinta olla myymättä savukkeita”, Lidlin kestävän kehityksen ja viestinnän päällikkö Katarina Rosenqvist sanoo Dagens Handelissa.

Lidl myy kassoillaan sekä omia että kansainvälisiä tupakkabrändejä.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Nimitykset

28.03.2017 09:58

Hille Korhosesta Nokian Renkaiden toimitusjohtaja

Nokian Renkaat Oyj:n hallitus on nimittänyt tekniikan lisensiaatti Hille Korhosen (s. 1961) Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtajaksi. Nokian Renkaat tiedotti nimityksestä tiistaina. Korhonen aloittaa tehtävässään 1.6.2017.

Kommentti

28.03.2017 10:21

Seppälä horjuu, mutta kajahtiko Kalasatamasta pelastus?

Vaateketju Seppälän väki jännittää, päästääkö käräjäoikeus yhtiön yrityssaneeraukseen vai onko edessä Anttilan kohtalo eli konkurssi. Toivoa henkiin jäämisestä antaa Helsingin Kalasataman kulmilta maanantaina kiirinyt uutinen.

Nimitykset

28.03.2017 09:45

Toimistokonkari Torin mediamyynnin johtoon

Mika Räihä on nimitetty Tori.fi:n mediamyynnin johtajaksi. Hän siirtyy Toriin Sanomalta, jossa hän johti ohjelmallisen ja tulospohjaisen mainonnan tiimiä.

Media

28.03.2017 08:49

Tässä asiassa radio on edelleen lyömätön

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teoston teettämän musiikinkäyttötutkimuksen mukaan radio on edelleen käytetyin ja tärkein taustamusiikin lähde. Nettiradion kuuntelu on tutkimuksen perusteella sen sijaan vielä vähäistä.