Palkinnot

M&M 19.2. 09:04 päivitetty 3.3. 15:39

Lyhytelokuva Kolista nappasi voiton Berliinissä

Kuvakaappaus

Joensuulaisen Kojun tuottama Mustarinta palkittiin parhaana kokeellisena lyhytelokuvana.

Kolista ja sen luonnosta kertova lyhytelokuva Mustarinta - Elokuva Kolista on voittanut kokeellisen lyhytelokuvan palkinnon Berlin Independent Film Festival -elokuvajuhlilla.

Heikki Oinosen ohjaamalle elokuvalle myönnetty palkinto jaettiin torstai-iltana.

Elokuvan on tuottanut joensuulainen Koju Film Company ja Suomessa se on nähtävissä ainoastaan Kolin Luontokeskus Ukossa osana pysyvää Katse kansallismaisemaan -näyttelyä.

Elokuvan teossa ovat olleet mukana myös tuottaja Jouni Räsänen ja mainoskuvaajana tunnettu Matias Vihko. Äänisuunnittelusta on vastannut Samppa Hirvonen ja musiikista Tuomas Ilomäki.

Mustarinta on palkittu myös parhaalla dokumenttielokuvan kuvauksella kansainvälisellä 5th Dada Saheb Phalke elokuvafestivaaleilla Intiassa sekä Best Short Competition -kilpailun luontoelokuva-kategoriassa.

Elokuva kertoo Kolin kansallismaisemasta ja sen synnystä esitellen samalla alueen luontoa sekä sen asukkaita neljänä vuodenaikana.

 

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Vaihde: 0204 42 40

Tilaajapalvelu puh: 0204 42 4100

Puhelun hinta (sis. alv 24%): 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti. Ulkomailta yritysnumeroon soittamisen hinnoittelee ulkomainen operaattori. Sopimusasiointi: 03051 4100 (8,8 snt/min sis. alv 24 %).