Nimitykset

M&M 22.1.2016 12:34 päivitetty 3.3.2016 15:38

Lystimäki jättää Tori.fi:n – uusi johtaja haussa

Kuvakaappaus Tori.fi-sivusta.

Tori.fi:n menestys vie toimitusjohtaja Jussi Lystimäen emoyhtiön johtoryhmään.

Verkon kauppapaikka Tori.fi:n toimitusjohtaja Jussi Lystimäki on nimitetty Torin emoyhtiön, norjalaisen mediakonsernin Schibsted Media Groupin kehittyvien Euroopan markkinoiden johtoon.

Lystimäki siirtyy Schibstedin perustamaan uuteen yksikköön, joka vastaa yhtiön kasvusta lähes miljardin internet-käyttäjän alueella Euroopassa, Aasiassa ja Etelä-Amerikassa. Yksikön päämaja sijaitsee Barcelonassa, ja globaalia johtoryhmää johtaa Gianpaolo Santorsola.

Uudessa organisaatiossa Lystimäki tulee luotsaamaan Suomen lisäksi Belgian, Unkarin, Valko-Venäjän ja Irlannin kehitystä. Samalla hän siirtyy hallitusjäseneksi Schibstedin Sveitsin toimintoihin.

Lystimäen tehtäviin kuuluu myös uusien tuotteiden ja palveluiden kehittäminen ja lanseeraaminen globaalisti yhdessä Schibstedin Product & Tech -organisaation kanssa.

"Suomen Tori.fi on yksi Schibstedin menestyneimmistä palveluista ja kasvutarinoista, ja Suomen kasvua tullaan vahvistamaan entisestään suurempana kokonaisuutena. On hienoa päästä viemään täällä kertynyttä osaamista, yrityskulttuuria ja lean-toimintatapaa myös muille kehittyville markkinoille ja osaksi globaalia kehittämistämme. Suomi on yksi meidän tärkeimmistä kasvumarkkinoistamme myös jatkossa", Lystimäki sanoo tiedotteessa.

Torin toimitusjohtajan tehtäviin etsitään saman tien uutta henkilöä. Yhtiön operatiivista toimintaa siirtyy johtamaan Torin varatoimitusjohtajaksi nimitetty Juha Meronen.

Meronen on toiminut Torin kehitysjohtajana. Aiemmin hän on työskennellyt Avauksen konsultointitoiminnan vetäjänä sekä johtotehtävissä mobiilimediayhtiö Blykillä ja Accenturella.

Schibsted Media Groupin palveluita Suomessa ovat Tori.fi:n lisäksi lainavertailupalvelu Lendo.fi sekä hintavertailupalvelu Hintaopas.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Nimitykset

28.03.2017 09:58

Hille Korhosesta Nokian Renkaiden toimitusjohtaja

Nokian Renkaat Oyj:n hallitus on nimittänyt tekniikan lisensiaatti Hille Korhosen (s. 1961) Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtajaksi. Nokian Renkaat tiedotti nimityksestä tiistaina. Korhonen aloittaa tehtävässään 1.6.2017.

Nimitykset

28.03.2017 09:45

Toimistokonkari Torin mediamyynnin johtoon

Mika Räihä on nimitetty Tori.fi:n mediamyynnin johtajaksi. Hän siirtyy Toriin Sanomalta, jossa hän johti ohjelmallisen ja tulospohjaisen mainonnan tiimiä.

Media

28.03.2017 08:49

Tässä asiassa radio on edelleen lyömätön

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teoston teettämän musiikinkäyttötutkimuksen mukaan radio on edelleen käytetyin ja tärkein taustamusiikin lähde. Nettiradion kuuntelu on tutkimuksen perusteella sen sijaan vielä vähäistä.

Innovaatiot

27.03.2017 18:30

Voitto, Helsingin yliopisto ja SEK kehittivät uuden palvelun

Mediatoimisto Voitto ja Helsingin yliopisto ovat kehittäneet yhteistyössä uuden Unibot-palvelun. Kyseessä on Facebook-ympäristössä toimiva automaattinen, vuorovaikutteinen keskusteluohjelma, joka ohjaa nuoria käyttäjiä heitä kiinnostavien koulutusvaihtoehtojen äärelle.