Mainostoimistot

Irmeli Salo 28.1.2016 13:44 päivitetty 3.3.2016 15:38

Mainostoimisto sai vihdoinkin luovan johtajan – kymmenen vuoden toiminnan jälkeen

Nykymuodossaan kymmenen vuotta toiminut Lahtinen Mantere Saatchi & Saatchi nimitti historiansa ensimmäisen luovan johtajan.

Turussa ja Helsingissä toimiva Lahtinen Mantere Saatchi & Saatchi nimitti tämän vuoden alusta luovaksi johtajaksi Nazzareno "Reno" Sifon. Sifon toimipaikka on Helsingin toimipisteessä ja toimenkuva on nykymuodossaan kymmenen vuotta toimineessa mainostoimistossa historian ensimmäinen.

Alkujaan Roomasta kotoisin oleva Sifo on työskennellyt LM Saatchi & Saatchilla vuodesta 2009. Hän on vastannut Toyotan mainonnasta ja voittanut autobrändille useita kotimaisia ja kansainvälisiä mainosalan palkintoja.

Hänelle itselleen ainutlaatuinen työ on ollut Toyotalle tehty markkinointiviestinnällinen palvelumuotoilutyö.

"Se on Suomessa luotu, mutta se on adaptoitu ympäri Eurooppaa yhteensä yli sadan miljoonan ihmisen markkina-alueelle", Reno Sifo kertoo M&M:lle.

Sifo on aiemmin toiminut luovana suunnittelijana ja copywriterina Viherjuurella.

LM Saatchi & Saatchin asiakkaita Suomessa ovat Toyotan lisäksi muun muassa Novartis, Orkla, Raisio Foods ja Raisio Agro.

Lahtinen Mantere Saatchi & Saatchi on alun perin 1980-luvun alussa Turussa perustettu toimisto, joka nykyisin kuuluu kansainväliseen Saatchi & Saatchi -toimistoketjuun. Saatchi-ketjuun kuuluu 130 toimistoa 70 maassa ja ketju on osa maailman kolmanneksi suurinta viestintä-alan Publicis Groupe -holding-yhtiötä.