Yritykset

M&M 15.1.2016 09:49 päivitetty 3.3.2016 15:37

Mantra Communications ja 7am yhdistyvät

Handout
Lars Rosenblad ja Aki Karlsson

Morgan Digital yhdistää digi- ja viestintätoimistot.

Viestintätoimisto Mantra Communications ja digitoimisto 7am Vaasasta ovat yhdistyneet. Jatkossa ne toimivat nimellä Morgan Digital.

Morganin liiketoimintaideana on yritys- ja organisaatioviestinnän digitalisoiminen. Uusi yhtiö tarjoaa verkkopalveluja, sisältöjä, luovaa suunnittelua sekä viestinnän suunnittelua sekä yhdessä paketissa että erikseen.

"Mantran viestintäpalvelut ja 7am:n digiosaaminen täydentävät toisiaan erinomaisesti, sillä tulevaisuudessa yritysviestintä ei toimi ilman digitaalisia kanavia, eivätkä verkkoratkaisut toimi ilman syvällistä sisältöymmärrystä", sanoo Morganin toimitusjohtaja Lars Rosenblad tiedotteessa.

Morganin juuret ovat media- ja viestintäalalla, sillä henkilöstöllä on pitkä mediatausta.

"Lähivuosina tuhansia yritys- ja järjestöjulkaisuja siirtyy verkkoon. Aiomme ottaa siivun tästä bisneksestä, ja lisäksi haluamme jatkossakin olla mediayhtiöiden luotettava alihankkija", sanoo Morganin luova johtaja Aki Karlsson, joka on yksi perustajaosakkaista.

Mantran ja 7am:n liiketoiminnat ja työntekijät siirtyvät Morganiin kokonaisuudessaan. Uuden Morgan Digitalin liikevaihto on noin 800 000 euroa, ja työntekijöitä sillä on seitsemän. Yhtiö toimii sekä Vaasassa että pääkaupunkiseudulla.

Morganin asiakaskuntaan kuuluvat muun muassa Sanoma-konserni, Sony Music Finland sekä useat Vaasan seudun energiateknologiayritykset. Lisäksi yritys on toteuttanut Viihdelehti Staran Wordpress-sivuston.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Innovaatiot

27.03.2017 18:30

Voitto, Helsingin yliopisto ja SEK kehittivät uuden palvelun

Mediatoimisto Voitto ja Helsingin yliopisto ovat kehittäneet yhteistyössä uuden Unibot-palvelun. Kyseessä on Facebook-ympäristössä toimiva automaattinen, vuorovaikutteinen keskusteluohjelma, joka ohjaa nuoria käyttäjiä heitä kiinnostavien koulutusvaihtoehtojen äärelle.

Yrityskaupat

27.03.2017 12:30

Solita ostaa palvelumuotoilutoimisto Palmun

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solita ostaa yrityskaupassa palvelumuotoilutoimisto Palmun koko osakekannan. Solita ilmoitti yrityskaupasta maanantaina julkaisemassaan tiedotteessa.