Nimitykset

M&M 21.3. 08:13

Mediahubin jättänyt Anu Kuistiala ryhtyy Tekirin neuvonantajaksi

Media-alan konkari Anu Kuistiala kertoo, että neuvonantajan tehtävä tuo hänelle uusia haasteita ja näkökulmia.

Anu Kuistiala aloittaa neuvonantajana viestinnän konsulttiyrityksen Tekirin asiakasprojekteissa.

Kuistiala siirtyi MTV:n päätoimittajan tehtävästä Mediahub Helsinki Oy:n sisältöjohtajaksi kesällä 2016. Hän ilmoitti lokakuussa jättävänsä tehtävän.

Kuistiala työskenteli MTV:n digitaalisten sisältöjen päätoimittajana vuosina 2014-2016 sekä verkon ja radion päätoimittajana vuosina 2012-2014. Lisäksi hän on työskennellyt MTV:llä muun muassa toimittajana, Moskovan kirjeenvaihtojana ja ulkomaantoimituksen esimiehenä.

Kuistiala toteaa tiedotteessa, että neuvonantajan tehtävä tuo hänelle uusia haasteita ja näkökulmia.

"Päättäjille ja johtajille tulee tarjota suoraa faktaa rehellisesti eikä tehdä markkinasumutusta. Tässä kokemukseni uutismaailmasta auttaa viemään asioita eteenpäin", Kuistiala sanoo.

Tekirissä työskentelee yhteensä 26 viestinnän ja liiketoiminnan asiantuntijaa. Tekirin muut neuvonantajat ovat Tapani Mäkinen, Timo Laaninen ja Pia Pihlaja.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

21.07.2017 11:41

Onhan naisen takakontti hyvässä kunnossa?

Mainoksissa naiset esitetään yhä yksipuolisesti ja yleensä mieskatseen kautta. Body positivity -liike tähtää katsomaan naisia eri kuvakulmasta.

Media

21.07.2017 09:32

Alma Median tulos parani odotetusti

Mediatalo Alma Median oikaistu liikevoitto kasvoi lähes 34 prosenttia vuodentakaisesta huhti-kesäkuussa. Tulosta paransivat etenkin Alma Marketsin vahva kasvu Tšekissä sekä kustannussäästöt.