Nimitykset

M&M 16.2.2016 15:34 päivitetty 3.3.2016 15:39

Metson viestintä- ja brändijohtajana toiminut Jussi Ollila johtavaksi konsultiksi Tekiriin

Viestinnän johtotehtävissä pitkään työskennellyt Jussi Ollila siirtyy Tekiriin.

Viestinnän konsulttiyritys Tekir on nimittänyt Jussi Ollilan johtavaksi konsultiksi.

Ollila on työskennellyt pitkään viestinnän johtotehtävissä useissa teollisuusyrityksissä eri toimialoilla. Viimeksi hän toimi Metso-konsernin globaalin viestinnän ja brändin kehittämisen johdossa. Aiemmin hän toimi viestinnän ja markkinoinnin johtotehtävissä muun muassa SRV Yhtiöissä ja Kemira GrowHow'ssa.

"Jussi Ollila tietää omakohtaisesti, mikä on viestinnän rooli yrityksissä ja niiden arjessa ja miten viestintä parhaiten parantaa liiketoimintaa. Tekirissä viemme viestintää yrityksen strategisen johtamisen osaksi, ja tässä työssä Jussille tulee tärkeä rooli", Tekirin toimitusjohtaja Mikko Hämeenniemi sanoo tiedotteessa.

Tekirin liikevaihto vuonna 2015 oli yli 2,1 miljoonaa euroa. Yhtiössä on 24 työntekijää.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Innovaatiot

27.03.2017 18:30

Voitto, Helsingin yliopisto ja SEK kehittivät uuden palvelun

Mediatoimisto Voitto ja Helsingin yliopisto ovat kehittäneet yhteistyössä uuden Unibot-palvelun. Kyseessä on Facebook-ympäristössä toimiva automaattinen, vuorovaikutteinen keskusteluohjelma, joka ohjaa nuoria käyttäjiä heitä kiinnostavien koulutusvaihtoehtojen äärelle.

Yrityskaupat

27.03.2017 12:30

Solita ostaa palvelumuotoilutoimisto Palmun

Digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayritys Solita ostaa yrityskaupassa palvelumuotoilutoimisto Palmun koko osakekannan. Solita ilmoitti yrityskaupasta maanantaina julkaisemassaan tiedotteessa.