Nimitykset

M&M 15.2. 08:17

Miltton Oy sai uuden toimitusjohtajan: "Moderni viestintä on puheenaiheiden luomista"

Miltton Group
Jukka-Pekka Myllys on työskennellyt Milttonin palveluksessa useita vuosia.

Jukka-Pekka Myllys (VTM) aloittaa Miltton Oy:n toimitusjohtajana keskiviikkona 15.2.2017. Miltton julkaisi tiedotteen nimityksestä keskiviikkoaamuna.

Jukka-Pekka Myllys on toiminut aiemmin yrityksessä konsulttina, tiiminvetäjänä ja viimeisimmässä roolissaan vetänyt markkinointiviestinnän liiketoiminta-aluetta.

Yritysviestintään, mediasuhteisiin ja markkinointiviestintään erikoistunut Miltton Oy on Miltton Groupin suurin tytäryhtiö ja siinä työskentelee runsaat sata asiantuntijaa.

Milttonin perustaja Mathias Järnström keskittyy jatkossa Miltton Groupin toimitusjohtajana ryhmän kehittämiseen ja kansainvälistymiseen. 

"Jukka-Pekassa yhdistyvät strategisuus ja käytännöllisyys. Näitä tarvitaan, kun kehitämme Milttonia yhä laaja-alaisemmaksi luottokumppaniksi asiakkaillemme", Järnström sanoo.

Pitkään Milttonin palveluksessa työskennellyt Myllys lähtee kehittämään viestintätoimistoa eteenpäin modernin viestinnän opein.

"Aloitin Milttonilla seitsemän vuotta sitten harjoittelijana ja olen ylpeä mahdollisuudesta kehittää Milttonia eteenpäin niin, että se on yhä relevantimpi asiakkailleen. Viestinnässä Milttonin parasta osaamista on yhdistää asiakkaan liiketoiminnan ymmärrys yhteiskunnalliseen ymmärrykseen ja luovaan viestintään. Moderni viestintä on puheenaiheiden ja ilmiöiden luomista tekojen kautta”, Jukka-Pekka Myllys sanoo.