Nimitykset

M&M 19.4. 13:19 päivitetty 19.4. 14:19

Ministeri Petteri Orpon erityisavustaja siirtyy konsulttitoimiston leipiin

Konsulttitoimisto Rud Pedersen Public Affairs on nimittänyt valtiotieteiden maisteri Laura Åvallin vanhemmaksi konsultiksi.

Laura Åvall, 32,laloittaa tehtävässään osa-aikaisesti äitiysloman ohella toukokuussa. Täysipäiväisesti Åvall työskentelee syyskuun alusta. 

Åvall siirtyy tehtävään valtiovarainministeri Petteri Orpon (kok) talouspoliittisen erityisavustajan tehtävistä.

”Åvall tuo Rud Pederseniin ensiluokkaista talouspolitiikan, budjettitalouden ja finanssimarkkinoiden tuntemusta, myös laajaa näkemystä yhteiskunnallisista syvävirroista. Olemme erittäin innoissamme hänen liittymisestään joukkueeseen", kommentoi toimitusjohtaja Esa Suominen.

"Minulla on ollut ilo ja kunnia tehdä viimeiset kymmenen vuotta töitä erilaisilla politiikan näköalapaikoilla. Nuo vuodet ovat opettaneet paljon. Nyt odotan kuitenkin jo innolla uusia haasteita ja uudenlaista perspektiiviä Rud Pedersenin tiimissä", Åvall sanoo.

Åvallin aiempaan työkokemukseen kuuluvat muun muassa toiminen eljän kokoomuslaisen ministerin erityisavustajana sekä talous- ja elinkeinopoliittisen ja pääsihteerin tehtävät Kokoomuksen eduskuntaryhmässä.

Åvall valittiin hiljattain jatkoon toiselle kaudelle Tuusulan kunnanvaltuustoon, jossa hän on toiminut myös kasvatus- ja koulutuslautakunnan puheenjohtajana.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).