Nimitykset

M&M 18.1. 15:15 päivitetty 3.3. 15:37

Minna Nissinen Salomaa Groupin strategiajohtajaksi

Ssalomaa Group

Alma Mediassa yli 10 vuotta muun muassa konsernistrategian parissa työskennellyt Minna Nissinen on aloittanut Salomaassa.

Markkinointipalveluja ja konsultointia tarjoava Salomaa Group on nimittänyt Minna Nissisen strategiajohtajaksi. Hän aloitti tehtävässä 18. tammikuuta.

"Elämme koko markkinalla innostavaa muutosaikaa. Lähivuosina kehitetään paljon uutta liiketoimintaa ja uusia liiketoimintamalleja, mutta ne eivät synny itsestään", Salomaa Yhtiöiden toimitusjohtaja Kalle Laine kertoo tiedotteessa.

"Minna ottaa vastuun siitä, että tätä työtä tehdään meillä aktiivisesti ja systemaattisesti koko yhtiöryhmän tasolla, ja että yksiköt saavat tarvittaessa tuen siinä uuden liiketoiminnan kehittämisessä, jota koko ajan tehdään yhdessä asiakkaiden ja kumppanien kanssa."

Nissinen työskenteli Alma Mediassa vuodesta 2002 lähtien muun muassa konsernistrategian, M&A-hankkeiden ja liiketoiminnan kehitysprojektien sekä ketjutoiminnan parissa. Viimeksi hän toimi konsernin digitaalisen palvelu- ja kehitysyksikön, Alma Diverson, johtajana vuodesta 2012 kesäkuuhun 2015.

Salomaa Groupiin kuuluvat SEK & Grey, SEK Loyal, SEK Point, SEK Public, Dagmar, Voitto, Adsek ja Evidens.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Yritysostot

28.10.2016 10:02

Amer ottaa tiukempaa otetta baseballista

Amer Sports on ostamassa baseball- ja softball-suojavarustebrändin. Kaupalla yhtiö haluaa tukea kasvustrategiaansa Yhdysvaltain markkinoilla.

Osavuositulokset

28.10.2016 09:22

Alma Media paransi tulostaan

Mediayhtiö Alma Media kasvatti liikevoittoaan ja -vaihtoaan. Yhtiön tulos jäi kuitenkin hieman analyytikoiden ennusteista.