Nimitykset

M&M 22.1.2016 09:04 päivitetty 3.3.2016 15:38

Mirkku Kullbergista Kämp Groupin markkinointijohtaja

Kämp Groupin markkinointijohtaja Mirkku Kullberg.

Artekin entinen toimitusjohtaja Mirkku Kullberg palaa Suomeen ja ryhtyy luotsaamaan Kämp Groupin hotellien strategisen markkinoinnin.

Mirkku Kullberg on nimitetty Kämp Groupin markkinointijohtajaksi.

Kullberg toimi lähes kymmenen vuotta Artekin toimitusjohtajana, kunnes huonekaluyhtiö Vitra osti Artekin vuonna 2013, ja Kullberg lähti Sveitsiin Vitra Homen liiketoimintajohtajaksi.

Kämp Group on panostanut viimeisten vuosien aikana laajenemiseen ja uusiin investointeihin. Viime keväänä yhtiö osti Hotel Havenin ja Fabianin sekä sittemmin elokuussa avatun Lilla Robertsin Royal Ravintoloilta. Kesällä 2017 ovensa avaa uusi St. George.

Vuodelle 2016 Kämp Group nimeää yhdeksi tärkeimmistä tavoitteistaan vahvistaa brändien tunnistettavuutta ja investoida vahvasti markkinointiin.

Kullberg korostaakin jokaisen hotellin oman brändin merkitystä toimialalla, joka elää jatkuvasti muuttuvassa toiminnallisessa ympäristössä.

"Monikanavaisuus, digitaalisuus, joustavuus ja nopeus ovat välttämättömiä, mutta samalla päätökset sekä hotelli- että ravintolavalinnoissa ovat hyvin emotionaalisia ja vaativat rinnalleen aitoa sisältöä sekä elämyksellisyyttä", Kullberg sanoo tiedotteessa.

"Edessä on varmasti rajoja rikkovia ideoita ja aktiivisia tekoja."