Mainonta

Irmeli Salo 12.1. 14:13 päivitetty 12.1. 15:50

Myrsky jyrsijähäkissä

colourbox
Chinchillat olivat mainoksen kuvauksen ajan eläinlääkärin valvonnassa.

Mainoksessa esiintyneet chinchillat saivat aikaan kohun Ruotsissa.

Kauppayhtiö ICA:n uusi tv-mainos suututtaa ruotsalaisia eläinten ystäviä, kertoo Resumé. Kauppajätti ICA:n uudessa mainosfilmissä vilahtaa näkyviin häkki, jossa majailee kaksi chinchillaa. Häkin koko on saanut monet katsojat antamaan kriittistä kielteistä palautetta ICA:n Facebook-sivulla. Palautteen antajat moittivat häkkiä liian pieneksi siihen sijoitetuille jyrsijöille.

Moittijat saavat tukea Skansenin spesialistilta, jonka mielestä häkki on täysin sopimaton, mutta sitä voi katsoa sormien läpi, koska kyseessä on lyhytkestoinen mainoskuvaus.

Myös ICAn edustaja on kiiruhtanut tuomaan esille, että todellisuudessa chinchillat asuvat paljon tilavammin kuin mitä filmissä on esitetty.

ICAn lehdistövastaavan mukaan chinchillat olivat eläinlääkärin valvonnassa filmauksen aikana. Eläinlääkärinkään mukaan eläimille ei koidu traumaa tai pysyvää haittaa, vaikka joutuvat hetkeksi aikaa totuttua ahtaampiin oloihin.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Nimitykset

28.03.2017 09:58

Hille Korhosesta Nokian Renkaiden toimitusjohtaja

Nokian Renkaat Oyj:n hallitus on nimittänyt tekniikan lisensiaatti Hille Korhosen (s. 1961) Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtajaksi. Nokian Renkaat tiedotti nimityksestä tiistaina. Korhonen aloittaa tehtävässään 1.6.2017.

Kommentti

28.03.2017 10:21

Seppälä horjuu, mutta kajahtiko Kalasatamasta pelastus?

Vaateketju Seppälän väki jännittää, päästääkö käräjäoikeus yhtiön yrityssaneeraukseen vai onko edessä Anttilan kohtalo eli konkurssi. Toivoa henkiin jäämisestä antaa Helsingin Kalasataman kulmilta maanantaina kiirinyt uutinen.

Nimitykset

28.03.2017 09:45

Toimistokonkari Torin mediamyynnin johtoon

Mika Räihä on nimitetty Tori.fi:n mediamyynnin johtajaksi. Hän siirtyy Toriin Sanomalta, jossa hän johti ohjelmallisen ja tulospohjaisen mainonnan tiimiä.

Media

28.03.2017 08:49

Tässä asiassa radio on edelleen lyömätön

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teoston teettämän musiikinkäyttötutkimuksen mukaan radio on edelleen käytetyin ja tärkein taustamusiikin lähde. Nettiradion kuuntelu on tutkimuksen perusteella sen sijaan vielä vähäistä.