Videopalvelut

M&M 6.10. 12:43 päivitetty 6.10. 14:21

Netflix nostamassa palvelunsa hintaa – koskee tällä kertaa sekä uusia että vanhoja asiakkaita

Colourbox

Netflix on jälleen nostamassa palvelunsa hintaa. Tällä kertaa vanhoille asiakkaille ei suoda armoa, vaan hinnankorotukset otetaan käyttöön niin uusilla kuin vanhoillakin käyttäjillä.

Netflix tarjoaa kolmea eri kuukausipakettia. Edullisimman kuukausihinta on 7,99 euroa, sillä saa katsoa videoita yhdellä ruudulla kerrallaan normaalilla kuvanlaadulla. Maksamalla 9,99 euroa kuussa on voinut käyttää kahta laitetta yhtä aikaa hd-laadulla. Perheille suunnattu paketti, jolla pääsee nauttimaan uhd-tarkkuudesta neljällä ruudulla yhtä aikaa on maksanut 11,99 euroa.

Uusien muutosten jälkeen edullisimman paketin hinta pysyy samana, keskimmäisen hinta nousee 10,99 euroon ja Perheversion hinta nousee 13,99 euroon. Mikäli käytössä on nyt jokin paketeista, nousee hinta uuden mallin mukaiseksi viimeistään joulukuussa. Jos käytössä olevaa pakettiaan haluaa vaihtaa, on uusi hinta voimassa välittömästi.

Aiemmin hintoja nostaessaan Netflix on muistanut uskollisia asiakkaitaan, ja myynyt näille palvelua useita kuukausia vanhojen sopimusten mukaisilla hinnoilla. Tällä kertaa näin ei kuitenkaan ilmeisesti ole käymässä, Mashablen mukaan viimeistään ensi vuoden alusta kaikki maksavat samoja hintoja.

Lisärahoitusta käytetään ainakin uusiin sisältöihin. Ensi vuonna yritys aikoo käyttää 8 miljardia dollaria omien tv-sarjojen ja elokuvien tuottamiseen.

Lähde: Tivi

Otsikkoa korjattu 6.10. klo 14.21.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Maksaminen

19.10.2017 18:06

MP: Apple Pay tulee vihdoin Suomeen

Apple julkistaa maksupalvelunsa Suomessa ensi viikolla, kertoo Ruotsin Macpro-sivusto nimettömiin lähteisiin vedoten.