Suoratoisto

Ari Karkimo 11.1. 09:23

Netflix saa aina vain lisää haastajia

Ei ole helppoa Netflixillä: kaikki kynnelle kykenevät haluavat sen haastaa. Yksi haastajista on ilmoittautunut mukaan kisaan Ranskasta.

Broadband TV News kirjoittaa televisiopalvelusta, jota pääpukarina on pystyttämässä France Télévisions eli sikäläinen Yle. Mukaan on lähdössä myös koko joukko itsenäisiä sisällöntuottajia, siis tv- ja elokuvastudioita.

Palvelu oli tarkoitus avata jo tänä keväänä, mutta nyt aikataulua on rukattu syysavajaiset mielessä. Tavoitteena on houkutella ajan mittaan 800 000 maksavaa asiakasta. Aluksi voiton tekeminen ei kuulemma ole tärkeintä, vaan ranskalaisten sisältöjen tarjoaminen yleisölle.

Netflixillä on Ranskassa 2 miljoonaa tilaajaa.

France Télévisions kokeilee ensin kepillä jäätä ihan uudistamalla omaa suoratoistopalveluaan. Viritelty Pluzz-palvelu esitellään toukokuussa, ja sillä kuulostaisi olevan paljon yhteistä Yle Areenan kanssa. Televisioyhtiön itse tuottamat ohjelmat ovat ilmaiseksi katsottavissa viikon ajan niiden tv-esityksen jälkeen.

Syksyllä avattavalle Netflix-haastajalle yritetään kosiskella käyttäjiä amerikkalaisjättiä halvemmilla kuukausihinnoilla.

Tiistaina suomalainen MTV julkisti tiedon uuden suoratoistopalvelunsa lanseerauksesta.

Lähde: Tivi

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Maksaminen

19.10.2017 18:06

MP: Apple Pay tulee vihdoin Suomeen

Apple julkistaa maksupalvelunsa Suomessa ensi viikolla, kertoo Ruotsin Macpro-sivusto nimettömiin lähteisiin vedoten.