Sponsorointi

M&M 8.9.2016 08:31

Nokian Renkaat vievät golfaajaa viheriölle

Nokian Renkaat
Ammattigolfaaja Mikko Ilonen.

Mikko Ilosen ja Nokian Renkaiden sopimus starttaa ensi vuoden alusta.

Rengasvalmistaja Nokian Renkaat on tehnyt monivuotisen kumppanuussopimuksen ammattigolfaaja Mikko Ilosen kanssa.

Yhteistyö alkaa vuoden 2017 alusta. Sopimuksen puitteissa Ilonen osallistuu eri yritystapahtumiin sekä edustaa Nokian Renkaita ja sen tuotteita erityisesti Pohjoismaissa.

"Huipulle ponnistaminen pienestä maasta, ja suurempia resursseja vastaan, vaatii innovaatiota, tahdonvoimaa ja peräänantamattomuutta. Uskon, että tämä on meille ja Mikolle yhteistä, ja ihailemme hänen kykyjään sekä urheilijana että ihmisenä", Nokian Renkaiden toimitusjohtaja Ari Lehtoranta kommentoi valintaa tiedotteessa.

Kansainvälisillä voitoilla ja ansiotuloilla mitattuna Ilonen on menestyksekkäin suomalainen miesgolfari. Sponsoriyhtiö Nokian Renkaat muistuttaa, että Ilonen on kohdannut vuonna 2001 alkaneen ammattilaisuransa aikana myös vastoinkäymisiä ja loukkaantumisia. Hän on kuitenkin aina saanut kansainvälisen uransa uudelleen käyntiin.

"Odotan innolla yhteistyötä Nokian Renkaiden ja heidän mahtavien tuotteidensa kanssa. Liikun itse paljon autolla väylille ja viheriöille, eivätkä tiet aina ole parhaassa mahdollisessa kunnossa", Ilonen sanoo.

Nokian Renkaat solmi keväällä yhteistyösopimuksen kaksinkertainen F1-mestarin Mika Häkkisen kanssa. Häkkisen yhteistyö keskittyy muun muassa liikenneturvallisuuden edistämiseen.

Nokian Renkaiden myynti vuonna 2015 oli noin 1,4 miljardia euroa ja henkilöstömäärä vuoden lopussa 4 400. Nokian Renkaiden osake on listattu Nasdaq Helsingissä ja yhtiön tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa ja Venäjällä.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö