Uudistus

M&M 22.1.2016 13:13 päivitetty 3.3.2016 15:38

Ooppera uudisti verkkosivunsa - tiivistää yhteistyötä Ylen ja Hesarin kanssa

Kuvakaappaus Kansallisoopperan sivuilta.

Suomen Kansallisoopperan ja -baletin verkkosivuilta voi jatkossa katsoa esityksiä sekä videoita oopperan kulisseista.

Suomen Kansallisoopperan ja -baletin verkkosivut ovat uudistuneet. Sivuilta voi jatkossa katsoa esityksiä sekä videoita oopperan kulisseista. Verkkosivujen toteutuksesta vastasivat Kansallisoopperan kanssa digistrategi Sami Lanu, suunnittelija Sami Korjus, AD Anu Lehto sekä tekninen kumppani Byroo.

Uusi virtuaalinäyttämö Stage24 tarjoaa katsojille ilmaiseksi niin kokonaisia oopperoita ja baletteja kuin videomateriaalia harjoituksista.

Stage24:n suoratoistojärjestelmä sisältää kuusi robottikameraa, joilla päänäyttämön esityksiä lähetetään suorana tai tallenteina. Suoratoistojärjestelmän toteuttamisessa Kansallisoopperan kumppani on ollut Mediatec.

Suoratoistojärjestelmän myötä Kansallisoopperan ja -baletin yhteistyö Helsingin Sanomien ja Ylen kanssa tiivistyy.

Hesarin HSTV:ssä nähdään keväästä lähtien esityksiä ja esityksiin liittyvää oheisohjelmaa. Helsingin Sanomat on Kansallisoopperan ja -baletin pääyhteistyökumppani.

Tuorein Indigo-ooppera näkyy lisäksi kokonaisuudessaan Yle Teemalla ja Yle Areenalla, ja saman lähetyksen voi katsoa Stage24:sta.

Kansallisooppera on mukana myös toukokuussa julkistetulla Opera Platform -sivustolla, jonka kautta yhteensä 15 eurooppalaista oopperataloa tarjoaa kokonaisia esityksiä ja oheissisältöjä.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

17.10.2017 12:53

Yösyöttö sai potkua skandaalista

Yösyöttö-elokuvan ahdinko taipui vertaansa vailla olevaksi markkinointikampanjaksi. Finnkino on ikävän julkisuuden kierteessä.