Uudistus

M&M 22.1. 13:13 päivitetty 3.3. 15:38

Ooppera uudisti verkkosivunsa - tiivistää yhteistyötä Ylen ja Hesarin kanssa

Kuvakaappaus Kansallisoopperan sivuilta.

Suomen Kansallisoopperan ja -baletin verkkosivuilta voi jatkossa katsoa esityksiä sekä videoita oopperan kulisseista.

Suomen Kansallisoopperan ja -baletin verkkosivut ovat uudistuneet. Sivuilta voi jatkossa katsoa esityksiä sekä videoita oopperan kulisseista. Verkkosivujen toteutuksesta vastasivat Kansallisoopperan kanssa digistrategi Sami Lanu, suunnittelija Sami Korjus, AD Anu Lehto sekä tekninen kumppani Byroo.

Uusi virtuaalinäyttämö Stage24 tarjoaa katsojille ilmaiseksi niin kokonaisia oopperoita ja baletteja kuin videomateriaalia harjoituksista.

Stage24:n suoratoistojärjestelmä sisältää kuusi robottikameraa, joilla päänäyttämön esityksiä lähetetään suorana tai tallenteina. Suoratoistojärjestelmän toteuttamisessa Kansallisoopperan kumppani on ollut Mediatec.

Suoratoistojärjestelmän myötä Kansallisoopperan ja -baletin yhteistyö Helsingin Sanomien ja Ylen kanssa tiivistyy.

Hesarin HSTV:ssä nähdään keväästä lähtien esityksiä ja esityksiin liittyvää oheisohjelmaa. Helsingin Sanomat on Kansallisoopperan ja -baletin pääyhteistyökumppani.

Tuorein Indigo-ooppera näkyy lisäksi kokonaisuudessaan Yle Teemalla ja Yle Areenalla, ja saman lähetyksen voi katsoa Stage24:sta.

Kansallisooppera on mukana myös toukokuussa julkistetulla Opera Platform -sivustolla, jonka kautta yhteensä 15 eurooppalaista oopperataloa tarjoaa kokonaisia esityksiä ja oheissisältöjä.

Mainokset

26.08.2016 14:35

Anna äänesi - mikä oli kesän paras aikkarimainos?

Kuukauden aikkarimainos -kilpailu muuttui yleisöäänestykseksi aiemmin tänä vuonna. Nyt äänestysvuorossa ovat kesän mainokset. Kerro mikä on mielestäsi paras, mutta muista perustella äänesi.

Henkilö

26.08.2016 07:03

Älä hämärrä viestiä

Viestintätoimisto Riannon toimitusjohtajan Riitta Auvisen mukaan vika ei ole vastaanottajassa.