Palvelut

M&M 10.8. 12:30 päivitetty 10.8. 13:09

OP Ryhmä lanseeraa palvelun kausiautoilijoille

OP laajentaa liikkumisen palveluitaan.

Osuuspankki on tuonut markkinoille OP Kausiauto-palvelun, joka mahdollistaa kuluttajille ja yrityksille auton vuokraamisen lyhyeksikin aikaan.

Palvelun tarjoaa Pivo Wallet, joka on osa OP Ryhmää, ja se toteutetaan yhdessä Europcarin kanssa, joka tarjoaa ja toimittaa autot palvelun käyttäjille.

Palvelu on valtakunnallinen ja mahdollistaa joustavan autoilun, sillä ensimmäisen kuukauden jälkeen asiakas voi päättää sopimuksensa milloin vain. Käyttäjä voi siis vuokrata itselleen auton käyttöön esimerkiksi loman ajaksi tai tilapäiseksi kakkosautoksi.

Liikkuminen on yksi pankin uusista liiketoiminta-alueista. Osuuspankilla on ennestään minuuttiperusteisella laskutuksella toimiva, pääkaupunkiseudulla tarjolla oleva DriveNow-palvelu ja pitkäaikaiseen käyttöön tarkoitettu OP Kulku -sähköautopalvelua.

"Kausiauto-palvelu vastaa kuluttajien ja yritysten vaihtuviin liikkumisen tarpeisiin ja täydentää näin jo olemassa olevia liikkumisen palveluitamme", kommentoi OP:lla palvelusta vastaava hankejohtaja Timo Kemppainen tiedotteessa.

Juttua muokattu 10.8. klo 13:08: Otsikon Osuuspankki muutettu OP Ryhmäksi.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö