Nimitykset

M&M 18.2.2016 10:53 päivitetty 3.3.2016 15:39

OS/G Viestintä nappasi konsultointijohtajaksi Mervi Rauhalan

OS/G Viestintä panostaa palvelumuotoiluun uuden konsuntointijohtajan rekrytoinnilla.

Viestintätoimisto OS/G Viestintä on nimittänyt palvelumuotoilusta vastaavaksi konsultointijohtajaksi Mervi Rauhalan, FM ja MBA.

Rauhala siirtyy OS/G Viestintään Markkinointi-instituutista, jossa hän toimi palvelumuotoilun ja sisältömarkkinoinnin kouluttajana. Lisäksi hän vastasi hankepäällikkönä uusien digitaalisten palveluiden kehittämisestä.

Rauhala on myös julkaissut kollegansa kanssa kirjan Storytelling työkaluna – vaikuta tarinoilla bisneksessä (Talentum 2014).

OS/G Viestinnän toimitusjohtaja Toni Perezin mukaan Rauhalan rekrytointi tuo viestintätoimistolle tilaisuuden laajentaa tarjoomaansa palvelumuotoiluun sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen.

"Kiinnostavana alueena näemme myös sisältömuotoilun. Hyvät, asiakasta palvelevat sisällöt vaikuttavat merkittävästi asiakaskokemukseen. Palvelumuotoilun lähestymistavasta ja menetelmistä on paljon ammennettavaa, kun kehitämme asiakkaidemme asiakas- ja henkilöstöjulkaisuja", sanoo Perez tiedotteessa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kilpailut

25.02.2017 12:01

Metsästätkö leijonaa? – Mainoskilpailujen plussat ja miinukset

Kevään mainoskilpailuissa pannaan ideat paremmuusjärjestykseen. Samalla järjestykseen pannaan tekijät, toimistot, ketjut ja jopa maat. Tällä kertaa ei puhuta siitä, miksi Ruotsi voittaa ja Suomi ei, vaan siitä, kannattaako kilpailuihin osallistua ja jos kannattaa, niin mihin?

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.