Kilpailut

M&M 10.1. 14:59

Parhaat teot palkitaan — Ilmarinen etsii työhyvinvoinnin salaisuuksia

Ilmarisen kampanja on osa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuotta.

Eläkevakuutusyhtiö juhlii Suomen itsenäisyyden 100-vuotista taivalta keräämällä erilaisia niksejä ja vinkkejä siitä, miten parantaa työssä viihtymistä.

Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen juhlii satavuotiasta Suomea keräämällä sata tekoa, joilla on parannettu työssä viihtymistä tavalla tai toisella. 100 tekoa -hankkeen tavoitteena on kerätä ja jakaa hyviä työelämän käytäntöjä. Teot voivat olla suuria tai pieniä, hyväksi havaittuja käytäntöjä tai kehitysideoita.

"Hankkeemme tavoitteena on yhdessä suomalaisten yritysten kanssa parantaa työelämää ja siten lisätä menestystä, tuottavuutta ja työkykyä", sanoo Ilmarisen toimitusjohtaja Timo Ritakallio.

Juhlavuoden kampanjassa Ilmarinen kutsuu yritykset tekemään tekoja, jotka lisäävät henkilöstön hyvinvointia ja työvireyttä, parantavat jaksamista ja luovat positiivista energiaa.

Tekoja kerätään kampanjasivustolla. Tekoja voi ilmoittaa, kuka tahansa yrityksen edustaja tai työyhteisön jäsen kirjoittamalla lyhyen kuvauksen teosta, ja siihen voi liittyä myös kuva tai video. Loppuvuodesta parhaat teot palkitaan.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

26.09.2017 13:01

Ylen huonot selitykset

Väliaikaisen päätoimittajan Marit af Björkestenin tapa puolustella virheitä ei vakuuttanut. Yle Uutisten uusi pomo voi ottaa mallia koripallokentiltä.

Kauppa

26.09.2017 13:41

Franchising-ketjut aikovat kasvaa roimasti

Franchising-alan tiistaina julkaiseman kasvuselvityksen mukaan alan yritykset ennakoivat selvästi ripeämpää kasvua kuin pk-yritykset keskimäärin.