Kilpailut

M&M 10.1. 14:59

Parhaat teot palkitaan — Ilmarinen etsii työhyvinvoinnin salaisuuksia

Ilmarisen kampanja on osa Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuotta.

Eläkevakuutusyhtiö juhlii Suomen itsenäisyyden 100-vuotista taivalta keräämällä erilaisia niksejä ja vinkkejä siitä, miten parantaa työssä viihtymistä.

Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen juhlii satavuotiasta Suomea keräämällä sata tekoa, joilla on parannettu työssä viihtymistä tavalla tai toisella. 100 tekoa -hankkeen tavoitteena on kerätä ja jakaa hyviä työelämän käytäntöjä. Teot voivat olla suuria tai pieniä, hyväksi havaittuja käytäntöjä tai kehitysideoita.

"Hankkeemme tavoitteena on yhdessä suomalaisten yritysten kanssa parantaa työelämää ja siten lisätä menestystä, tuottavuutta ja työkykyä", sanoo Ilmarisen toimitusjohtaja Timo Ritakallio.

Juhlavuoden kampanjassa Ilmarinen kutsuu yritykset tekemään tekoja, jotka lisäävät henkilöstön hyvinvointia ja työvireyttä, parantavat jaksamista ja luovat positiivista energiaa.

Tekoja kerätään kampanjasivustolla. Tekoja voi ilmoittaa, kuka tahansa yrityksen edustaja tai työyhteisön jäsen kirjoittamalla lyhyen kuvauksen teosta, ja siihen voi liittyä myös kuva tai video. Loppuvuodesta parhaat teot palkitaan.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).