Nimitykset

M&M 10.8. 17:30 päivitetty 11.8. 13:08

Paulig nimitti uuden konsernijohtajan – Tina Andersson korvaa Jaana Tuomisen

Paulig
Tina Andersson

Jaana Tuominen siirtyy Fiskarsin toimitusjohtajaksi. Andersson aloittaa pestissä syyskuussa.

Paulig-konsernin uudeksi vt. konsernijohtajaksi on nimitettty Tina Andersson. Andersson on työskennellyt Paulig-konsernissa elokuusta 2016 Strategia & Kasvu -toiminnon johtajana. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1. syyskuuta.

Jaana Tuominen siirtyy Fiskarsille Pauligin konserni- ja toimitusjohtajan tehtävistä. | Kuva: Outi Järvinen

Paulig-konsernin nykyinen konsernijohtaja Jaana Tuominen jatkaa tehtävässään syyskuun loppuun, jonka jälkeen hän aloittaa Fiskars Oyj Abp:n toimitusjohtajana.

Tina Anderssonilla on kokemusta kuluttajatuotteista ja vahvoista brändeistä. Hän on työskennellyt myynnin, markkinoinnin ja innovaatioiden parissa johtavissa tehtävissä muun muassa Duni AB:ssa, Hilding Anders Internationalissa, Findusilla, Campell’s Nordicilla ja Mars Inc:lla. Andersson on opiskellut taloustieteitä ja kirjanpitoa Lundin yliopistossa Ruotsissa.

”Tämänhetkisessä roolissaan Tina Andersson vastaa yrityksen kasvusta ja strategiasta, ja hän on yhdessä johtoryhmän kanssa luonut konsernin strategian ja tulevaisuuden suunnitelmat. Olemmekin varmoja, että konserni jatkaa kehitystään linjassa luodun strategian kanssa. Uuden vakituisen konsernijohtajan rekrytointiprosessi käynnistyy nyt,” Paulig-konsernin hallituksen puheenjohtaja Mikael Aru kertoo tiedotteessa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Mainonnan Monitaho 2017

21.08.2017 11:06

Äänestä Mainonnan Monitaho -tunnustuksen saajaa

Mainonnan Monitaho on MAT-Säätiön jakama markkinointialan tunnustuspalkinto. Se jaetaan henkilölle, joka toimii esimerkillisesti ja menestyksellisesti markkinointiviestinnän alan kehityksen eteen. Ensimmäisen kerran tunnustus jaettiin vuonna 1967. Lukijat voivat äänestää mieleistään ehdokasta M&M:n verkkosivuilla 21.8–13.9. Tunnustus jaetaan perjantaina 22.9.