TEMPAUKSET

Talouselämä 26.12.2016 20:14 päivitetty 13.1. 16:15

Peliyhtiö perusti jouluksi kriisipuhelimen – ratkoo Monopoli-riitoja

Colourbox

Monopoli-pelibrändin takana olevan Hasbron kuuma linja auttaa säilyttämään joulurauhan.

Monopolia valmistava yhdysvaltalainen lelu- ja peliyhtiö Hasbro pitää joulun pyhäpäivien ajan kriisipuhelinta lautapelin pelaajille, kertoo The Telegraph.

Peliyhtiön teettämän selvityksen mukaan monet pelaajat eivät ole tietoisia Monopoli-pelin virallisista säännöistä, mikä johtaa helposti riitoihin pelatessa.

Ratkaisuksi ongelmaan yhtiö päätti tänä vuonna pitää 24.–26. joulukuuta kuumaa linjaa, jonne erimielisyyksiin joutuneet pelaajat voivat soittaa ja ratkoa kiistansa.

Yhdistyneistä kansakunnista ja Irlannista vastaava markkinointijohtaja Craig Wilkins kertoo lehdelle, että puhelimessa päivystävät asiantuntijat, jotka ratkovat ongelmia pelin virallisen ohjekirjan avulla ja neuvovat pelaajia.

Kriisipäivystykseen on lisätty myös elementti hyväntekeväisyyttä: soittajilla on mahdollisuus lahjoittaa rahaa Childline-järjestölle.

Tiedotteessaan Hasbro ennusti ruuhkaa joulupäivänä kellon kuuden kieppeille. Kriisipäivystystä pidetään Yhdistyneessä kansakunnassa ja Irlannissa.

Lähde: Talouselämä

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Nimitykset

28.03.2017 09:58

Hille Korhosesta Nokian Renkaiden toimitusjohtaja

Nokian Renkaat Oyj:n hallitus on nimittänyt tekniikan lisensiaatti Hille Korhosen (s. 1961) Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtajaksi. Nokian Renkaat tiedotti nimityksestä tiistaina. Korhonen aloittaa tehtävässään 1.6.2017.

Kommentti

28.03.2017 10:21

Seppälä horjuu, mutta kajahtiko Kalasatamasta pelastus?

Vaateketju Seppälän väki jännittää, päästääkö käräjäoikeus yhtiön yrityssaneeraukseen vai onko edessä Anttilan kohtalo eli konkurssi. Toivoa henkiin jäämisestä antaa Helsingin Kalasataman kulmilta maanantaina kiirinyt uutinen.

Nimitykset

28.03.2017 09:45

Toimistokonkari Torin mediamyynnin johtoon

Mika Räihä on nimitetty Tori.fi:n mediamyynnin johtajaksi. Hän siirtyy Toriin Sanomalta, jossa hän johti ohjelmallisen ja tulospohjaisen mainonnan tiimiä.

Media

28.03.2017 08:49

Tässä asiassa radio on edelleen lyömätön

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teoston teettämän musiikinkäyttötutkimuksen mukaan radio on edelleen käytetyin ja tärkein taustamusiikin lähde. Nettiradion kuuntelu on tutkimuksen perusteella sen sijaan vielä vähäistä.