Nimitykset

M&M 20.6. 13:45 päivitetty 20.6. 18:19

Perttu Monthan Pihlajalinnan digitaalisen kehityksen johtajaksi

Perttu Monthan
Perttu Monthan aloittaa siirtyy Pihlajalinnan palvelukseen Siili Solutionsista.

Pihlajalinnan uudeksi digitaalisen kehityksen johtajaksi (CDO) on nimitetty Perttu Monthan.

Perttu Monthan aloitti tehtävässään maanantaina 19. kesäkuuta. Tehtävässään Monthan vastaa Pihlajalinnan digitaalisista palveluista, tietojärjestelmistä ja tietoturvasta.

Monthan siirtyy Pihlajalinnaan Siili Solutionsista, jossa hän toimi muun muassa projektiliiketoiminnan johtajana sekä johtoryhmän jäsenenä. Pihlajalinnassa Monthan on laajennetun johtoryhmän jäsen.

Pihlajalinnan toimitusjohtaja Aarne Aktanin mukaan yrityksen kunnianhimoisena tavoitteena on olla vuoden loppuun mennessä toimialan paras toimija sähköisissä palveluissa Suomessa.

"Julkistimme keväällä tekoälyavusteisen Pihlajalinna-sovelluksen ja jatkamme sen kehitystä herpaantumatta. Uskon, että Perttu on oikea henkilö varmistamaan, että saavutamme tavoitteemme", sanoo Aktan.

Perttu Monthan arvioi Pihlajalinnan toimivan erittäin mielenkiintoisella toimialalla.

"On innostavaa päästä auttamaan Pihlajalinnan asiakkaita, henkilökuntaa ja kumppaneita digitaalisin keinoin", sanoo Perttu Monthan.

Monthan siirtyy tehtävään, kun tietohallinnosta ja digitalisaatiosta vastannut (CIO) ja konsernin laajennetun johtoryhmän jäsenenä toiminut Tuomas Otala siirtyi pois Pihlajalinnan palveluksesta.

"Haluan kiittää Tuomasta työstä Pihlajalinnassa. Tuomaksella on ollut iso rooli Pihlajalinnan ratkaisujen kehittämisessä", sanoo Aktan.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö