Twitter

M&M 1.2. 10:58 päivitetty 3.3. 15:38

Pitkien twiittien aika voi olla pian täällä

Colourbox

Jopa 90 prosenttia Twitterin videoista katsotaan mobiililaitteilta.

Twitter on kommentoinut huhuja sen Beyond 140 -projektista, jonka tarkoitus on sallia käyttäjiä julkaisemaan jopa 10 000 merkin viestejä.

Twitterin edustaja näytti vahvistaneen, että pidemmät päivitykset ovat tulossa yhtiön vuoden 2016 suunnitelman esittelyssä, mutta Twitter on kuitenkin ilmoittanut The Drumille, että asia ei ole vielä täysin varma.

 

Muutoksen yksityiskohtia ei ole vielä julkistettu, mutta Twitterin johtaja Jack Dorsey on twiitannut pidempien twiittien mahdollisuudesta.

Twitterin tämän vuoden suunnitelman esittelyssä kerrottiin myös, että twiittejä, joissa on videosisältöä, twiitataan kuusi kertaa useammin, kuin niitä, joissa videosisältöä ei ole.

Twitterin mukaan myös 90 prosenttia videosisältöjen katseluista tehtiin mobiililaitteilla ja videoiden määrä on kasvanut jopa 150-kertaiseksi 12 viimeisen kuukauden aikana.

Tämä ilmoitus voi liittyä myös siihen, että Twitter sisällytti jokin aika sitten streaming-palvelu Periscopen palveluunsa.

 

Mainokset

26.08.2016 14:35

Anna äänesi - mikä oli kesän paras aikkarimainos?

Kuukauden aikkarimainos -kilpailu muuttui yleisöäänestykseksi aiemmin tänä vuonna. Nyt äänestysvuorossa ovat kesän mainokset. Kerro mikä on mielestäsi paras, mutta muista perustella äänesi.

Henkilö

26.08.2016 07:03

Älä hämärrä viestiä

Viestintätoimisto Riannon toimitusjohtajan Riitta Auvisen mukaan vika ei ole vastaanottajassa.