Nimitykset

M&M 12.1. 09:04

Planex sai uudet johtajat myyntiin ja markkinointiin

Markkinoinnin suunnittelu- ja tuotantoyritys Planex Oy vahvistuu kahdella uudella johtajalla.

Planexin Mikko Dammert (vasemmalla) ja Jari-Pekka Lehtonen.

Jari-Pekka Lehtonen on nimitetty Planexin myynti- ja kehitysjohtajaksi. Hänen tehtävänään on kehittää Planexin olemassa olevia ratkaisuja ja palveluita sekä kasvattaa valikoimaa. Lehtonen siirtyy tehtävään Salibandy Oy:n toimitusjohtajan paikalta.

Intrum Justitian markkinointipäällikkönä toiminut Mikko Dammert taas on nimitetty Planexin markkinointijohtajaksi. Dammertin työn tavoitteena on se, että Planexin asiakkaat löytäisivät entistä helpommin sopivimmat palvelut ja ratkaisut Planexin valikoimasta.

Lehtosella ja Dammertilla on molemmilla kokemusta myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä ja johtamisesta sekä liiketoiminnan luovista ratkaisuista. He liittyivät Planexin vahvuuteen 9. tammikuuta 2017.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kilpailut

25.02.2017 12:01

Metsästätkö leijonaa? – Mainoskilpailujen plussat ja miinukset

Kevään mainoskilpailuissa pannaan ideat paremmuusjärjestykseen. Samalla järjestykseen pannaan tekijät, toimistot, ketjut ja jopa maat. Tällä kertaa ei puhuta siitä, miksi Ruotsi voittaa ja Suomi ei, vaan siitä, kannattaako kilpailuihin osallistua ja jos kannattaa, niin mihin?

Kommentti

24.02.2017 11:12

Hasan & Partners upotti itsensä suohon

"Hasan & Partners ajoi Planin tilanteeseen, jossa se joutui puolustamaan, että heidän kampanjoissaan käytetyt faktat pitävät kutinsa. Se on paitsi surullista, myös epälojaalia asiakasta kohtaan", toimittaja Cilla Bhose kirjoittaa.

Elokuvat

24.02.2017 09:53

Lidlistä Tuntemattoman sotilaan yhteistyökumppani

Saksalainen vähittäiskauppaketju kertoo haluavansa tukea suomalaista kulttuuria. "Uusi Tuntematon sotilas ei toteutuisi ilman kumppaneita", elokuvaprojektin yhteyspäällikkö Laura Sutinen kertoo.