Nimitykset

M&M 12.1. 09:04

Planex sai uudet johtajat myyntiin ja markkinointiin

Markkinoinnin suunnittelu- ja tuotantoyritys Planex Oy vahvistuu kahdella uudella johtajalla.

Planexin Mikko Dammert (vasemmalla) ja Jari-Pekka Lehtonen.

Jari-Pekka Lehtonen on nimitetty Planexin myynti- ja kehitysjohtajaksi. Hänen tehtävänään on kehittää Planexin olemassa olevia ratkaisuja ja palveluita sekä kasvattaa valikoimaa. Lehtonen siirtyy tehtävään Salibandy Oy:n toimitusjohtajan paikalta.

Intrum Justitian markkinointipäällikkönä toiminut Mikko Dammert taas on nimitetty Planexin markkinointijohtajaksi. Dammertin työn tavoitteena on se, että Planexin asiakkaat löytäisivät entistä helpommin sopivimmat palvelut ja ratkaisut Planexin valikoimasta.

Lehtosella ja Dammertilla on molemmilla kokemusta myynnin ja markkinoinnin kehittämisestä ja johtamisesta sekä liiketoiminnan luovista ratkaisuista. He liittyivät Planexin vahvuuteen 9. tammikuuta 2017.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Nimitykset

28.03.2017 09:58

Hille Korhosesta Nokian Renkaiden toimitusjohtaja

Nokian Renkaat Oyj:n hallitus on nimittänyt tekniikan lisensiaatti Hille Korhosen (s. 1961) Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtajaksi. Nokian Renkaat tiedotti nimityksestä tiistaina. Korhonen aloittaa tehtävässään 1.6.2017.

Kommentti

28.03.2017 10:21

Seppälä horjuu, mutta kajahtiko Kalasatamasta pelastus?

Vaateketju Seppälän väki jännittää, päästääkö käräjäoikeus yhtiön yrityssaneeraukseen vai onko edessä Anttilan kohtalo eli konkurssi. Toivoa henkiin jäämisestä antaa Helsingin Kalasataman kulmilta maanantaina kiirinyt uutinen.

Nimitykset

28.03.2017 09:45

Toimistokonkari Torin mediamyynnin johtoon

Mika Räihä on nimitetty Tori.fi:n mediamyynnin johtajaksi. Hän siirtyy Toriin Sanomalta, jossa hän johti ohjelmallisen ja tulospohjaisen mainonnan tiimiä.

Media

28.03.2017 08:49

Tässä asiassa radio on edelleen lyömätön

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teoston teettämän musiikinkäyttötutkimuksen mukaan radio on edelleen käytetyin ja tärkein taustamusiikin lähde. Nettiradion kuuntelu on tutkimuksen perusteella sen sijaan vielä vähäistä.