Yhteistyöt

M&M 20.3. 10:18

POP Pankki vahvistaa mielikuvaansa Vain elämää -yhteistyöllä

Ohjelmayhteistyö Nelonen Median kanssa on tuonut hyviä tuloksia, POP Pankki kertoo. Yhteistyö jatkuu Vain elämään kanssa.

POP Pankki jatkaa ohjelmayhteistyötään Nelonen Median kanssa Vain elämää -viihdesarjan kuudennella tuotantokaudella.

Pankin mukaan yhteistyön jatkamispäätöksen taustalla ovat Nelonen Median kanssa saadut hyvät tulokset aiemmista ohjelmayhteistyöstä. POP Pankin antamien tietojen mukaan ohjelmayhteistyön myötä sen tunnettuus on kasvanut ja pankin positiivinen mielikuva on vahvistunut.

POP Pankkiliiton toimitusjohtaja Pekka Lemettinen kertoo tiedotteessa, että pankin Vain elämää -ohjelmateema on unelmiin tarttuminen. Tavoitteena on tuoda ohjelman välityksellä esiin ihmisten talouteen sopivia ratkaisuja.

Nelonen Media on aloittanut Vain elämää -ohjelmamarkkinoinnin tänään maanantaina. Tulevan kauden ohjelman artistit ovat Robin, Laura Voutilainen, Olli Lindholm, Irina, Samu Haber, Petra Gargano ja Nikke Ankara.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

21.07.2017 11:41

Onhan naisen takakontti hyvässä kunnossa?

Mainoksissa naiset esitetään yhä yksipuolisesti ja yleensä mieskatseen kautta. Body positivity -liike tähtää katsomaan naisia eri kuvakulmasta.

Media

21.07.2017 09:32

Alma Median tulos parani odotetusti

Mediatalo Alma Median oikaistu liikevoitto kasvoi lähes 34 prosenttia vuodentakaisesta huhti-kesäkuussa. Tulosta paransivat etenkin Alma Marketsin vahva kasvu Tšekissä sekä kustannussäästöt.