Yhteistyöt

M&M 20.3. 10:18

POP Pankki vahvistaa mielikuvaansa Vain elämää -yhteistyöllä

Ohjelmayhteistyö Nelonen Median kanssa on tuonut hyviä tuloksia, POP Pankki kertoo. Yhteistyö jatkuu Vain elämään kanssa.

POP Pankki jatkaa ohjelmayhteistyötään Nelonen Median kanssa Vain elämää -viihdesarjan kuudennella tuotantokaudella.

Pankin mukaan yhteistyön jatkamispäätöksen taustalla ovat Nelonen Median kanssa saadut hyvät tulokset aiemmista ohjelmayhteistyöstä. POP Pankin antamien tietojen mukaan ohjelmayhteistyön myötä sen tunnettuus on kasvanut ja pankin positiivinen mielikuva on vahvistunut.

POP Pankkiliiton toimitusjohtaja Pekka Lemettinen kertoo tiedotteessa, että pankin Vain elämää -ohjelmateema on unelmiin tarttuminen. Tavoitteena on tuoda ohjelman välityksellä esiin ihmisten talouteen sopivia ratkaisuja.

Nelonen Media on aloittanut Vain elämää -ohjelmamarkkinoinnin tänään maanantaina. Tulevan kauden ohjelman artistit ovat Robin, Laura Voutilainen, Olli Lindholm, Irina, Samu Haber, Petra Gargano ja Nikke Ankara.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).