Mainoskampanjat

26.7.2013 11:10 päivitetty 4.2.2016 10:34

Portugalilaislehden kampanja näyttää kuinka maailma makaa

Pieneksi tarkoitettu kampanja on saanut osakseen paljon huomiota ja sitä on kiitelty yksinkertaisen vaikuttavaksi.

Mainostoimisto FCB Publicidade:n portugalilaislehti Grande Reportagemille luoma mainoskampanja kertoo eri valtioiden lippujen kautta kyseisten maiden ominaispiirteistä kekseliäällä tavalla.

Kampanjan mainoksissa kuvataan jonkin maan (tai esimerkiksi EU:n) lippu. Kuvaan on lisätty pieni palkki, joka selittää, mitä lipun värit tarkoittavat. Esimerkiksi Kiinan lipun vallitseva punainen väri tarkoittaa työssä käyviä 14-vuotiaita ja keltainen, jota löytyy muutamasta lipun tähdestä, koulua käyviä 14-vuotiaita.

Kampanjan tarkoituksena on osoittaa, että lehti tarjoaa syvällistä journalismia aiheista, joilla on maailmassa oikeasti merkitystä.

Pieneksi tarkoitettu ja jo monta vuotta vanha kampanja on saanut osakseen paljon huomiota ja sitä on yhä kiitelty yksinkertaisen vaikuttavaksi.

Adland-sivusto kertoo, ettei kuvia mielletä kaikkialla edes mainoksiksi, vaan niitä on kuvailtu esimerkiksi taiteeksi ja poliittiseksi kannanotoksi. Kyseessä on kuitenkin puhdas mainoskampanja.

Kampanjan kuvat löytyvät Adlandin sivuilta.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

22.06.2017 14:30

Parlamentaarisen työryhmän esitys: pienituloisten yleisradioveroa kevennetään

Parlamentaarinen työryhmä esittää yksimielisesti,yleisradioverolain muuttamista niin, että Yle-veron maksukynnys olisi 14 800 euroa kun se nykyisin on 11 100 euroa. Eläketulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa). Päivärahatulon maksukynnys olisi 14 100 euroa (nykyisin 10 300 euroa).

Kommentti

22.06.2017 11:57

Viestintävainu kuntoon, Sininen tulevaisuus

Ministeri Sampo Terhon tarvitsi vain mainita nimi Sininen tulevaisuus, kun smurffimeemit alkoivat levitä sosiaalisessa mediassa. Lisää kierroksia tuli jo samana päivänä, kun HS uutisoi, että uudella yhdistyksellä ei näyttänyt olevan toimivia kotisivuja lainkaan, vaan osoite sininentulevaisuus.com johtikin kokoomuksen verkkosivuille.