Kumppanuudet

M&M 21.11.2016 12:04

Puuilo tekee brändiään tutuksi mäkikotkien sponsorisopimuksella

Shutterstock

Miesten mäkimaajoukkue sai vihdoin uuden pääyhteistyökumppanin.

Suomen Hiihtoliitto ja tavarataloketju Puuilo Oy ovat sopineet pääyhteistyökumppanuudesta MM-kisakaudelle 2016-2017.

Sopimuksen myötä Puuilosta tulee miesten mäkihyppyjoukkueen pääsponsori ja yksi yhdistetyn joukkueen pääyhteistyökumppaneista. Harrastetarvikkeita myyvä kauppaketju näkyy tulevalla kaudella miesten mäkimaajoukkueen kypärissä sekä yhdistetyn maajoukkueen vaatetuksessa.

Puuilon toimitusjohtaja Markku Tuomaala uskoo yhteistyön tuovan yritykselle positiivista näkyvyyttä sekä Suomessa että ulkomailla. Puuilon visiona on Tuomaalan mukaan laajentua Suomessa useisiin uusiin kaupunkeihin ja myös ulkomaille.

"Mäkihyppy on Suomessa koko kansan laajasti seuraama urheilulaji ja uskomme, että tällä tavoin pystymme parantamaan Puuilon brändin tunnettavuutta suomalaisten keskuudessa. Tämä yhteistyö tukee tavoitettamme erinomaisesti", Tuomaala sanoo tiedotteessa.

Yhden kauden sekä yhden optiovuoden sisältävä Puuilon ja maajoukkueiden pääyhteistyökumppanuus käynnistyy maailmancupien avausviikonloppuna Ruka Nordicista.

Suomen Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari Töykkä kertoo, että miesten mäkimaajoukkue on etsinyt uutta pääyhteistyökumppania jo jonkin aikaa.

"On hienoa, että Puuilo lähti nyt tukemaan vahvasti mäkihyppyä kohti Lahden kotikisoja. Lisäksi yhdistetyn pääyhteistyökumppanuus tuo lisää laajuutta sopimukseemme", Töykkä sanoo.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Maksaminen

19.10.2017 18:06

MP: Apple Pay tulee vihdoin Suomeen

Apple julkistaa maksupalvelunsa Suomessa ensi viikolla, kertoo Ruotsin Macpro-sivusto nimettömiin lähteisiin vedoten.