Sponsorointi

M&M 15.2. 10:38

Rakennusalan yritys tukee lupaavia urheilijoita suurten lajien ulkopuolelta: "Näkyvyyttä voi olla vaikea saada"

Cramo Finland Oy
Taekwondossa huipulle tähttävä Omar Harb on yksi kolmesta uudesta Cramon Urheiluakatemian jäsenestä.

Rakennuskonevuokraamo Cramo kutsuu Urheiluakatemiaansa tänä vuonna Omar Harbin, lajinaan Taekwondo, Aleksi Lukkarisen, lajinaan vapaaottelu, ja Suvi Jyrkiäisen, lajinaan rata-autoilu.

Kolme Urheiluakatemiaan vuoden alussa valittua urheilijaa edustavat lajeja, jotka eivät ole välttämättä harrastetuimpien ja seuratuimpien joukossa Suomessa. Tämä on yrityksen mukaan harkittu ratkaisu.

"Lajivalinnoissamme pyrimme huomioimaan ja valitsemaan vuosien saatossa mahdollisimman laajasti eri lajeja. Haluamme tukea myös perinteisesti ei niin tunnettuja urheilulajeja, joiden voi olla vaikea muutoin saada näkyvyyttä. Tavoitteemme on tarjota nuorille kyvyille tilaisuus päästä lajinsa huipulle riippumatta lajivalinnasta", kertoo Cramo Finland Oy:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Maiju Nupponen.

Urheiluakatemia on Cramo Finlandin tukiohjelma, joka tukee nuorten, lupaavien urheilijoiden uraa kohti oman lajinsa kansallista ja kansainvälistä huippua. Akatemiaan kutsutaan nousevia urheilijoita eri lajeista.

Nuoret edustavat Cramon mukaan lajinsa kansallista kärkeä, ja heidän päämääränään on nousta maailman huipulle. Akatemialaisuudella pyritään yhtiön mukaan myös helpottamaan uusien yhteistyökumppaneiden etsimistä.

Uusina niminä Urheiluakatemiaan kutsuttiin vuoden alussa taekwondo-urheilija Omar Harb, vapaaottelija Aleksi Lukkarinen ja rata-autoilija Suvi Jyrkiäinen.