Televisio

Aleksi Ylä-Anttila 13.2. 14:53

Ruben Stiller jättää Pressiklubin

Matti Matikainen
Ruben Stiller on kokenut tv- ja radiotoimittaja.

Pressiklubin pitkäaikainen juontaja Ruben Stiller vetäytyy ruudusta syksyllä.

Vuodesta 2009 viihteellistä ajankohtaisohjelmaa Pressiklubia Yleisradiossa luotsannut Ruben Stiller jättää ohjelman ensi syksynä. Stiller kertoo asiasta Ylesiradion verkosivuilla.

"Viimeaikainen tilanne on vaikuttanut terveydentilaani ja olen myös vetänyt omat johtopäätökseni tästä kaikesta. Itse toivon, että voin jatkaa radion puolella", Stiller perustelee päätöstään Ylelle.

Yleisradion A-studion toimituksen päällikkö Riitta Pihlajamäki vahvistaa M&M:lle Stillerin vetäytyvän ruudusta syksyllä.

"Hän juontaa Pressiklubia vielä kevään televisiossa, mutta on ilmoittanut, että vetäytyy tehtävästä syksyllä. Sen dramaattisemmasta asiasta ei ole kysymys", Pihlajamäki kertoo.

Pihlajamäki kertoo, ettei Stillerin päätös tullut ajankohtaistoimituksen johdolle suurena yllätyksenä.

"Ei se nyt ihan puskista tullut. Kuten hän tiedotteessa kertoi, hänellä on ollut jonkin verran terveysongelmia, joiden kanssa nyt täytyy olla aika tarkkana. Täytyy toivoa, että hän pystyy vetämään vielä nyt tämän kevään läpi.

Pihlajamäen mukaan Stiller ei jätä Yleä, vaikka hän poistuu ruudusta.

"Hän jatkaa talossa. Se on varmaankin tulevien kuukausien asia, mitä hän rupeaa täällä tekemään ja missä välineessä. Mutta nyt hän halusi itse vetäytyä ruudusta toistaiseksi", Pihlajamäki kommentoi.

Ruben Stiller, 55, on monista ohjelmista tuttu tv- ja radiojuontaja. M&M ei tavoittanut Ruben Stilleriä kommentoimaan vetäytymistään ruudusta.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Nimitykset

28.03.2017 09:58

Hille Korhosesta Nokian Renkaiden toimitusjohtaja

Nokian Renkaat Oyj:n hallitus on nimittänyt tekniikan lisensiaatti Hille Korhosen (s. 1961) Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtajaksi. Nokian Renkaat tiedotti nimityksestä tiistaina. Korhonen aloittaa tehtävässään 1.6.2017.

Kommentti

28.03.2017 10:21

Seppälä horjuu, mutta kajahtiko Kalasatamasta pelastus?

Vaateketju Seppälän väki jännittää, päästääkö käräjäoikeus yhtiön yrityssaneeraukseen vai onko edessä Anttilan kohtalo eli konkurssi. Toivoa henkiin jäämisestä antaa Helsingin Kalasataman kulmilta maanantaina kiirinyt uutinen.

Nimitykset

28.03.2017 09:45

Toimistokonkari Torin mediamyynnin johtoon

Mika Räihä on nimitetty Tori.fi:n mediamyynnin johtajaksi. Hän siirtyy Toriin Sanomalta, jossa hän johti ohjelmallisen ja tulospohjaisen mainonnan tiimiä.

Media

28.03.2017 08:49

Tässä asiassa radio on edelleen lyömätön

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teoston teettämän musiikinkäyttötutkimuksen mukaan radio on edelleen käytetyin ja tärkein taustamusiikin lähde. Nettiradion kuuntelu on tutkimuksen perusteella sen sijaan vielä vähäistä.