nimitykset

M&M 11.8. 14:57

Sami Törmä valittiin United Screenin maajohtajaksi – "Suomen markkinalla on runsaasti kasvunvaraa"

Colourbox

Sami Törmä lähtee kehittämään United Screensin palvelutarjoamaa.

Sami Törmä | Kuva: United Screens

Sami Törmä ryhtyy vetämään Youtube-videoverkosto United Screensin liiketoimintaa Suomessa. Törmä on aiemmin työskennellyt Schibsted Media Groupilla ja Googlella. Törmän tehtäviin kuuluu kehittää United Screensin palvelutarjoamaa.

United Screens on perustettu vuonna 2013 Ruotsissa, ja Suomessa yhteistyö mainostajien, brändien ja mediatoimistojen kanssa alkoi vuonna 2015.

"Suomen markkinalla on runsaasti kasvunvaraa, kun mainostajat ja brändit toden teolla havahtuvat online-videon ja vaikuttajien kanssa tuotettujen sisältökonseptien voimaan. On kiinnostavaa olla mukana rakentamassa kasvua, kun ala kehittyy edelleen ja esimerkiksi live-streamaus yleistyy ja Youtube laajenee myös musiikki- ja audio-alustana. Samalla varttuneemmankin polven tubettajia alkaa ilmestyä kuvaan, eivätkä maiden rajat enää määrittele yleisöä", Törmä kertoo tiedotteessa.

United Screensin verkostoon kuuluu yli 500 tubettajaa, ja verkosto kerää yhtiön tietojen mukaan 350 miljoonaa katselukertaa kuukaudessa. Vuonna 2016 United Screensin liikevaihto oli Pohjoismaissa yhteensä 8,3 miljoonaa euroa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Mainonnan Monitaho 2017

21.08.2017 11:06

Äänestä Mainonnan Monitaho -tunnustuksen saajaa

Mainonnan Monitaho on MAT-Säätiön jakama markkinointialan tunnustuspalkinto. Se jaetaan henkilölle, joka toimii esimerkillisesti ja menestyksellisesti markkinointiviestinnän alan kehityksen eteen. Ensimmäisen kerran tunnustus jaettiin vuonna 1967. Lukijat voivat äänestää mieleistään ehdokasta M&M:n verkkosivuilla 21.8–13.9. Tunnustus jaetaan perjantaina 22.9.