nimitykset

M&M 11.8. 14:57

Sami Törmä valittiin United Screenin maajohtajaksi – "Suomen markkinalla on runsaasti kasvunvaraa"

Colourbox

Sami Törmä lähtee kehittämään United Screensin palvelutarjoamaa.

Sami Törmä | Kuva: United Screens

Sami Törmä ryhtyy vetämään Youtube-videoverkosto United Screensin liiketoimintaa Suomessa. Törmä on aiemmin työskennellyt Schibsted Media Groupilla ja Googlella. Törmän tehtäviin kuuluu kehittää United Screensin palvelutarjoamaa.

United Screens on perustettu vuonna 2013 Ruotsissa, ja Suomessa yhteistyö mainostajien, brändien ja mediatoimistojen kanssa alkoi vuonna 2015.

"Suomen markkinalla on runsaasti kasvunvaraa, kun mainostajat ja brändit toden teolla havahtuvat online-videon ja vaikuttajien kanssa tuotettujen sisältökonseptien voimaan. On kiinnostavaa olla mukana rakentamassa kasvua, kun ala kehittyy edelleen ja esimerkiksi live-streamaus yleistyy ja Youtube laajenee myös musiikki- ja audio-alustana. Samalla varttuneemmankin polven tubettajia alkaa ilmestyä kuvaan, eivätkä maiden rajat enää määrittele yleisöä", Törmä kertoo tiedotteessa.

United Screensin verkostoon kuuluu yli 500 tubettajaa, ja verkosto kerää yhtiön tietojen mukaan 350 miljoonaa katselukertaa kuukaudessa. Vuonna 2016 United Screensin liikevaihto oli Pohjoismaissa yhteensä 8,3 miljoonaa euroa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Kommentti

17.10.2017 12:53

Yösyöttö sai potkua skandaalista

Yösyöttö-elokuvan ahdinko taipui vertaansa vailla olevaksi markkinointikampanjaksi. Finnkino on ikävän julkisuuden kierteessä.