nimitykset

M&M 11.8. 15:11

Samuji-vaatemerkistä tunnettu Samu-Jussi Koski ryhtyy mainosohjaajaksi

Meeri Utti
Samu-Jussi Koski

Siro Creative pestasi Samu-Jussi Kosken lisäksi Mikko Ryhäsen ja Jukka Moision. Kolmikolla on kattavasti kokemusta luovalta alalta.

Muoti- ja lifestyle-mainonnan tuotantoyhtiö Siro Creative on napannut talliinsa kolme kolmea uutta mainosohjaajaa.

Samu-Jussi Koski on luonut uransa Marimekon ja Samujin muotisuunnittelijana. Mikko Ryhänen on valokuvannut muotikuvia muun muasa Luhdalle, Makialle ja Marimekolle. Jukka Moisio on tehnyt uraa musiikkivideoiden ohjaajana ja kuvaajana.

"Siron ilme on alusta asti nojannut kunnianhimoisten design- ja lifestyle-filmien ohjaamiseen. Toimintamme kasvaessa haluamme edustaa kykyjä, joilla on todistettu osaaminen luovasta työstä mutta jotka eivät ole välttämättä tuttuja nimiä suomalaisessa mainosmaailmassa", Siro Creativen toimitusjohtaja Joel Hypén kertoo tiedotteessa.

Samu-Jussi Koski ja Joel Hypén voittivat yhteisohjauksellaan Best Upcoming Talent -palkinnon Berlin Fashion Film Awardsissa 2014.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Mainonnan Monitaho 2017

21.08.2017 11:06

Äänestä Mainonnan Monitaho -tunnustuksen saajaa

Mainonnan Monitaho on MAT-Säätiön jakama markkinointialan tunnustuspalkinto. Se jaetaan henkilölle, joka toimii esimerkillisesti ja menestyksellisesti markkinointiviestinnän alan kehityksen eteen. Ensimmäisen kerran tunnustus jaettiin vuonna 1967. Lukijat voivat äänestää mieleistään ehdokasta M&M:n verkkosivuilla 21.8–13.9. Tunnustus jaetaan perjantaina 22.9.