Yrityskaupat

M&M 27.1.2016 17:29 päivitetty 3.3.2016 15:38

Sanoma Pro hankki enemmistön TutorHousesta

Sanoma Pron kanssa yhteistyötä tehnyt TutorHouse tavoittelee Sanoma Pron tuella vahvempaa kasvua.

Mediakonserni Sanoman oppimateriaalikustantaja ja digitaalisten opetusratkaisujen kehittäjä Sanoma Pro on hankkinut 80 prosentin omistusosuuden TutorHousesta.

TutorHouse tarjoaa lukio- ja peruskouluikäisille yksityisiä lisäopetuspalveluita yksilöopetuksena, pienryhmissä tai verkon yli minne tahansa Suomeen ja ulkomaille. Yhtiö toimii jatkossakin itsenäisenä, oman brändin alla toimivana yrityksenä.

Sanoma Pron kanssa yli kaksi vuotta yhteistyötä tehnyt TutorHouse tavoittelee Sanoma Pron tuella vahvempaa kasvua.

"Olemme kasvaneet Sanoma Pro -yhteistyön aikana markkinajohtajaksi alallamme ja tavoitteemme on laajentaa toimintaa edelleen. Yhteistyössä meillä on mahdollisuus toteuttaa monipuolisia palvelukonsepteja", kertoo TutorHousen toimitusjohtaja Pekka Impiö tiedotteessa.

Sanoma Prolle yhteistyö merkitsee oppimispalvelujen laajentamista.

"Sanoma Pro näkee tutoroinnin kiinnostavana kasvualueena ja ennen kaikkea luontevana laajennuksena oppimisliiketoimintaan. Tutorointipalvelut eivät kilpaile koulun kanssa, vaan täydentävät joustavasti laadukasta koulutyötä, esimerkiksi iltaisin tai viikonloppuisin", kertoo Sanoma Pron toimitusjohtaja Kirsi Harra-Vauhkonen.

Sanoma Pro kuuluu Sanoma-konsernin Sanoma Learning liiketoimintaryhmään. Sanoma Prossa työskentelee noin 170 ammattilaista.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Maksaminen

19.10.2017 18:06

MP: Apple Pay tulee vihdoin Suomeen

Apple julkistaa maksupalvelunsa Suomessa ensi viikolla, kertoo Ruotsin Macpro-sivusto nimettömiin lähteisiin vedoten.