Yhteistyö

M&M 21.9. 10:36

Sanoma valitsi uuden tietoturvakumppanin

Katariina Salmi

"Haluamme olla Sanomalle kyberturvakumppani, joka mahdollistaa uusien digitaalisten palveluiden nopean ja turvallisen käyttöönoton", sanoo Nixun kaupallinen johtaja Valtteri Peltomäki.

Sanoma-konserni on allekirjoittanut globaalin yhteistyösopimuksen suomalaisen kyberturvayhtiö Nixu Oyj:n kanssa.

”Media-alan suurena toimijana Sanoma on tarttunut digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin etujoukoissa ja samalla nähnyt tietoturvan ja kyberuhkien kriittisen merkityksen maineenhallinnan, liiketoiminnan sujuvuuden ja kasvun mahdollistamisen kannalta. Nixun eritysosaaminen tietoturvan eri alueilla ja ketteryys vastaavat erinomaisesti Sanoman nopeatempoisen kehityksen tarpeisiin”, kertoo Sanoman teknologiajohtaja Kai Taka-aho tiedotteessa.

Yhteistyösopimus sisältää Nixun Security Engineering -tiimin, jota voidaan hyödyntää tietoturvan- ja tietosuojan sisällyttämiseen kaikessa palvelukehityksessä, haavoittuvuuksienhallintapalvelun sekä Threat Intelligence -palvelun, jolla voidaan muun muassa ennakoida mahdollisia kyberhyökkäyksiä.

”Yhteiskunnan digitalisoituessa perinteinen palomuureihin ja virustorjuntaan nojaava tietoturvatoiminta ei riitä hallitsemaan kasvavia kyberriskejä. Sanoma-konsernin määrätietoisuus tietoturvan alueella osoittaa edelläkävijyyttä myös digitalisaatiokehityksessä. Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme tarjota Sanomalle kokonaisvaltaisen valikoiman kyberturvapalveluita suojaamaan heidän liiketoimintaansa. Haluamme olla Sanomalle kyberturvakumppani, joka mahdollistaa uusien digitaalisten palveluiden nopean ja turvallisen käyttöönoton sekä saatavuuden kyberuhkista huolimatta”, sanoo puolestaan Nixun kaupallinen johtaja Valtteri Peltomäki.

Kyberturvayhtiö Nixu huolehtii asiakkaidensa kyberturvallisuudesta sisäisen tietohallinnon, sähköisen liiketoiminnan sekä teollisen internetin ratkaisualueilla.

Mediayhtiö Sanoma-konserni toimii Suomessa, Hollannissa, Belgiassa, Puolassa ja Ruotsissa. Viime vuonna Sanoman liikevaihto oli 1,7 miljardia euroa. Sanoma työllistää noin 6 000 henkilöä.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Media

26.09.2016 16:30

MTV valitsi Koskiselle seuraajat

MTV:n talous- ja strategiajohtajan pestistä lähteneen Jani Koskisen tehtävät on järjestely uudella tavalla. Nyt tontti on jaettu kahdelle johtajalle.