Nimitykset

M&M 16.8. 11:37

Sanoman lastenmediat saa uuden liiketoimintajohtajan

Sanoma Media Finland
Anne Nokelainen

Sanoma kertoo tiedotteessaan, että entinen Kids Median liiketoimintajohtaja Ulla Leppä jättä Sanoman yhteisellä sopimuksella.

Mediayhtiö Sanoman Kids Media on nimittänyt liiketoimitajohtajakseen Anne Nokelaisen.

Nokelaisen, 40, vastuulla ovat jatkossa kaikki Sanoma Media Finlandin lasten sisällöt. Joukossa on esimerkiksi aikakauslehti Aku Ankka.

Nokelainen siirtyy Kids Median johtoon Sanoman sisältä Nelonen Mediasta, missä hän on vastannut televisio-ohjelmien lisensoinnista ja digipalvelu Ruudun sisällöistä.

Sanoma kuvailee tiedotteessaan, että Kids Median vetovastuun lisäksi Nokelaisen vastuulla ovat Sanoman Suomen liiketoimintojen kaikki lasten sisällöt ja Sanoma Media Finlandin yhteistyö Disneyn kanssa.

Tiedotteen mukaan Kids Median entisen liiketoimintajohtajan Ulla Lepän kanssa on yhdessä sovittu, että hän jättää Sanoman.

Anne Nokelainen raportoi uudessa tehtävässään Nelonen Median liiketoimintajohtaja Kari Laaksolle.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Mainonnan monitaho

22.09.2017 10:37

Tuula Kallio valittiin Mainonnan Monitahon saajaksi

Dagmarin Tuula Kallio on vuoden 2017 Mainonnan Monitaho -tunnustuksen saaja. Hän haluaa ohjata tunnustukseen kuuluvan MAT-säätiön stipendin startupille, joka edistää tekoälyn ja teknologian hyödyntämistä markkinoinnissa. 5 000 euron arvoisen stipendin saavaa yritystä etsitään vielä.