Nimitykset

M&M 13.1. 09:00 päivitetty 13.1. 14:26

Sapattivapaalta kasvun vahvistajaksi: Mikko Peltomäki ottaa vetovastuun Maxuksesta

Mikko Peltomäki on nimitetty mediatoimisto Maxus Finlandin operatiiviseksi johtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1. helmikuuta.

Mediatoimisto Maxus Finlandin operatiiviseksi johtajaksi sekä GroupM:n johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Mikko Peltomäki. Hän aloittaa tehtävässään 1. helmikuuta.

Peltomäki siirtyy toimeensa sapattivapaalta oltuaan aikaisemmin Haltin markkinointijohtajana. Hän on myös toiminut ToinenPHD:n varatoimitusjohtajana, Toinen Helsingin markkinointiarkkitehtinä ja lukuisissa eri tehtävissä Caratissa kuten asiakkuusjohtajana Lontoossa ja Carat Finlandin toimitusjohtajana.

Maxus Finlandin operatiivinen johtaja Mikko Peltomäki.

"Olen erittäin innoissani uudesta tehtävästä Maxus Finlandin vetäjänä ja GroupM:n luomista mahdollisuuksista. Haluan haastaa asiakkaita kehittymään teknologia- ja markkinointiympäristön murroksen keskellä ja johtaa heitä hyödyntämään rohkeasti sen tarjoamat mahdollisuudet omassa liiketoiminnassaan", Peltomäki kertoo tiedotteessa.

"Maxus Finlandilla on kasvava tiimi, ja tavoitteena on edelleen vahvistaa toimiston ja konsernin strategista osaamista sekä valmiuksia kasvulle. Samalla varmistamme, että  tarjoamme  jatkossakin asiakkaillemme innovatiivisia, vaikuttavia ja helposti toteutettavia ratkaisuja, jotka luovat merkittävää kilpailuetua ja lisäarvoa heidän liiketoiminnalleen."

GroupM:n operatiivinen johtaja Antti Mäki iloitsee tulevasta Maxuksen kasvun vahvistajasta.

"91 prosenttia asiakkaistamme uskoo, että teknologinen kehitys on tärkein heidän liiketoimintaansa vaikuttava tekijä tulevaisuudessa, mutta vain 25 prosenttia heistä tuntee, että olisivat varautuneet riittävällä tavalla, tai valmiita tähän muutokseen. Mikon profiili sopii loistavasti tämän muutoksen johtamiseen", Mäki sanoo.

GroupM Finlandiin kuuluu Maxus, MEC, Mediacom, Mindshare ja Xaxis. Vuoden 2015 kokonaisliikevaihto oli noin 100 miljoonaa euroa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Nimitykset

28.03.2017 09:58

Hille Korhosesta Nokian Renkaiden toimitusjohtaja

Nokian Renkaat Oyj:n hallitus on nimittänyt tekniikan lisensiaatti Hille Korhosen (s. 1961) Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtajaksi. Nokian Renkaat tiedotti nimityksestä tiistaina. Korhonen aloittaa tehtävässään 1.6.2017.

Kommentti

28.03.2017 10:21

Seppälä horjuu, mutta kajahtiko Kalasatamasta pelastus?

Vaateketju Seppälän väki jännittää, päästääkö käräjäoikeus yhtiön yrityssaneeraukseen vai onko edessä Anttilan kohtalo eli konkurssi. Toivoa henkiin jäämisestä antaa Helsingin Kalasataman kulmilta maanantaina kiirinyt uutinen.

Nimitykset

28.03.2017 09:45

Toimistokonkari Torin mediamyynnin johtoon

Mika Räihä on nimitetty Tori.fi:n mediamyynnin johtajaksi. Hän siirtyy Toriin Sanomalta, jossa hän johti ohjelmallisen ja tulospohjaisen mainonnan tiimiä.

Media

28.03.2017 08:49

Tässä asiassa radio on edelleen lyömätön

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teoston teettämän musiikinkäyttötutkimuksen mukaan radio on edelleen käytetyin ja tärkein taustamusiikin lähde. Nettiradion kuuntelu on tutkimuksen perusteella sen sijaan vielä vähäistä.