Nimitykset

M&M 4.10. 14:27 päivitetty 4.10. 15:06

Sari Männistöstä Dinglen asiakkuusjohtaja

Dingle
Sari Männistöllä on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnin eri positioista.

Sari Männistö on valittu Dinglen asiakkuusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Sari Männistö on työskennellyt viimeksi Adsek Oy:n Account Directorina. Adsekilla Männistö on vastannut kansainvälisistä asiakkuuksista, kuten Skoda, Ehrmann, Yamaha ja Parmaco, toimien samalla jälkimmäisen ulkoistettuna markkinointipäällikkönä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnin eri positioista.

Vuonna 2009 perustettu Dingle on markkinointiviestinnän asiantuntijayritys, joka keskittyy toiminnassaan sisältömarkkinointiin, tulospohjaiseen digitaaliseen markkinointiviestintään sekä asiakasymmärrykseen. Männistö arvioi, että uudessa työssä on omat haasteensa, mutta kokemus alalta auttaa.

"Tällaisessa työssä mukana oleminen on etuoikeus, jossa on paljon opittavaa, mutta myös annettavaa oman pitkän kokemuksen myötä.“, Männistö toteaa tiedotteessa.

Dingle uudistaa samaan aikaan asiakkuusjohtoaan kolmella muulla nimityksellä. Dinglen Account Directoriksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Albert Virtanen. Uudeksi Business Development Directoriksi sekä johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Kirsi Nipuli. Lisäksi Laura Kyntölä on palkattu Dinglen Account ja PR Manageriksi.

Viime vuonna Dinglen liikevaihto oli 5,1 miljoonaa euroa. Yhtiön Helsingin ja Tukholman toimistoilla työskentelee yhteensä lähes 70 työntekijää. Dinglen toimitusjohtajana toimii Tomi Hilvo. Dingle kuuluu Aller Median Suomen konserniin.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö