Yhteistyöt

M&M 8.1.2016 14:26 päivitetty 3.3.2016 15:37

Selänteen isännöimä tv-sarja siivittää miesten sampoosarjan lanseerausta

Saara Autere
Bernerin XZ-tiimi pääsi yhteiskuvaan Teemu Selänteen kanssa yhteistyön lanseeraustilaisuudessa 7. tammikuuta.

Uuden miestentuotesarjan lanseeraus toteutetaan yhteistyössä Teemu Selänteen isännöimän viihdeohjelman kanssa.

Berner aloittaa yhteistyön Nelosen uuden Supertähdet-televisiosarjan kanssa.

Suomalaisista urheilutähdistä kertova sarja on keskeinen osa Bernerin XZ Men -hiustenhoitosarjan lanseerausta. Kampanja levittäytyy televisioon, radioon ja sosiaaliseen mediaan. Yhteistyö näkyy myös tuotteissa myymälöissä, kertoo Bernerin kuluttajatuotteiden markkinointijohtaja Salla Eklund.

"Yhteistyömme Supertähdet-ohjelman kanssa tulee näkymään vahvasti omissa digitaalisissa kanavissamme sekä uusissa XZ-tuotteissa. Kaikkiin sarjan tuotteisiin painetaan kevään lanseerauksessa Ruutu+Viihde-koodeja, joiden avulla pääsee katsomaan Supertähdet-jaksoja ennakkoon", Eklund kertoo.

Kampanjan mainostoimistona on XZ:n pitkäaikainen kumppani SEK ja mediatoimistona Dagmar.

"Tuotesarjan lanseeraus on XZ:n merkittävin panostus tänä vuonna", Eklund kertoo M&M:lle.

XZ:lla on aiemmin ollut miestentuotteita valikoimissaan, mutta nyt lanseerattava, kuuden tuotteen XZ Men on brändin ensimmäinen "laajamittainen tuotesarja miehille".

"XZ:n slogan on Vahva suomalainen. Se sopii hyvin yhteistyöhön suomalaisista urheilun supertähdistä kertovan ohjelman kanssa", Eklund sanoo.

Nelosen kevään Supertähdet-viihdeohjelmaa isännöi Teemu Selänne. Kaliforniassa seikkailevat urheilijat ovat Marcus Grönholm, Kiira Korpi, Jarkko Nieminen, Kalle Palander ja Mika Häkkinen. Sarjan kuvaukset alkavat helmikuussa 2016 ja lähetykset huhtikuussa.

Kumppaniblogit

Kaupallinen yhteistyö

Nimitykset

28.03.2017 09:58

Hille Korhosesta Nokian Renkaiden toimitusjohtaja

Nokian Renkaat Oyj:n hallitus on nimittänyt tekniikan lisensiaatti Hille Korhosen (s. 1961) Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtajaksi. Nokian Renkaat tiedotti nimityksestä tiistaina. Korhonen aloittaa tehtävässään 1.6.2017.

Kommentti

28.03.2017 10:21

Seppälä horjuu, mutta kajahtiko Kalasatamasta pelastus?

Vaateketju Seppälän väki jännittää, päästääkö käräjäoikeus yhtiön yrityssaneeraukseen vai onko edessä Anttilan kohtalo eli konkurssi. Toivoa henkiin jäämisestä antaa Helsingin Kalasataman kulmilta maanantaina kiirinyt uutinen.

Nimitykset

28.03.2017 09:45

Toimistokonkari Torin mediamyynnin johtoon

Mika Räihä on nimitetty Tori.fi:n mediamyynnin johtajaksi. Hän siirtyy Toriin Sanomalta, jossa hän johti ohjelmallisen ja tulospohjaisen mainonnan tiimiä.

Media

28.03.2017 08:49

Tässä asiassa radio on edelleen lyömätön

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teoston teettämän musiikinkäyttötutkimuksen mukaan radio on edelleen käytetyin ja tärkein taustamusiikin lähde. Nettiradion kuuntelu on tutkimuksen perusteella sen sijaan vielä vähäistä.