Palkinnot

M&M 1.12.2016 13:40

Sirkus Finlandia pokkasi Antti-patsaan

Lauri Olander
Sirkus Finlandia on perinteikäs vieras ympäri Suomea. Sirkusvaunu kuvattuna keväällä 2011.

Paikallislehdet ylistävät Sirkus Finlandiaa pienten paikkakuntien elävöittämisestä.

Suomen paikallislehdet ovat myöntäneet tänä vuonna Antti-patsaan Sirkus Finlandialle tunnustukseksi aktiivisesta yhteistyöstä paikallislehdistön kanssa.

Patsas jaetaan Antin päivänä, eli 30. marraskuuta yhteisölle, joka edistää toiminnallaan paikallislehdille tärkeitä arvoja. Tunnustuksen myöntävät Sanomalehtien Liiton paikallislehtijaosto, Paikallislehtien Päätoimittajayhdistys ja Suomen Paikallismediat Oy.

Tunnustuspalkinnon jakajien mukaan Suomea kiertävä Sirkus Finlandia on pienille paikkakunnille tärkeä vieras, sillä läheskään kaikilla ei ole mahdollisuutta matkustaa satojen kilometrien päähän huvipuistoihin tai elämyskohteisiin.

Sirkus Finlandia ilmoittaa aktiivisesti paikallislehdissä kiertueistaan ja tarjoaa palkitsijoiden mukaan samalla myös pirteän aiheen kesäiseen uutisvirtaan.

"Vuosi 2016 on Sirkus Finlandian 40-vuotisjuhlavuosi, minkä kunniaksi haluamme kiittää sirkusta Antti-patsaalla tästä tärkeästä toiminnasta", sanoo Sanomalehtien Liiton paikallislehtijaoston puheenjohtaja Jaakko Ujainen.

Sirkus Finlandian Antti-patsaan otti vastaan sirkustirehtööri Carl Jernström jr. eilen keskiviikkona Helsingissä. 

Valtakunnallisen Antti-patsaan lisäksi paikallislehdet ja paikallislehtien ryhmät jakavat alueillaan maakunnallisia ja paikallisia Antti-patsaita tunnustukseksi paikallislehtien hyväksi tehdystä työstä.